Trading strategier binære optioner

Som trader skal du betale dine regninger ligesom alle andre, så du vil være nødt til at opnå et givet mål for den indtægt, tradingen giver dig. Hvis du vælger den forkerte strategi, kan det måske blive umuligt. Din evne til at justere din strategi for tradingen i overensstemmelse med dine behov vil have afgørende indflydelse på din succes som trader.

Uanset om du vælger en strategi baseret på trends, tekniske indikatorer, candlestick-mønstre eller gaps, vil du altid skulle kunne tilpasse din strategi til dine behov.

Én af de farligste situationer, en trader kan stå i, er at handle i overensstemmelse med en effektiv, indbringende strategi, og stadig ikke tjene nok penge til at dække sine leveomkostninger. I sådan en situation begynder de fleste tradere at se sig om efter flere trading-muligheder for at tjene flere penge.

Eftersom mange tradere ikke ved, hvordan de skal justere deres strategier, begår de den fejltagelse at investere uden for rammerne af deres oprindelige strategi. Fordi de er desperate efter flere penge, falder de tilbage til gamle vaner med at gennemføre tilfældige handler uden en strategi, så de begynder et tabe penge i stedet for at tjene flere. Denne onde cirkel vil accelerere, indtil de er i alvorlige problemer. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvordan du kan justere din strategi i overensstemmelse med dine behov.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Sådan evaluerer du strategier for trading med binære optioner

Inden for den konventionelle teori afgøres enhver trading strategis succes af to faktorer:

  1. Procentdelen af vundne handler, du får med strategien, og
  2. Den procentdel du vinder for hver handel.

Ved at gange de to tal sammen får du din samlede gevinst ved den givne strategi. Så længe resultatet er over 100, vil du tjene penge på strategien.

Hvis f.eks. en strategi sætter dig i stand til at vinde 70% af dine handler, og du får 1,7 gange det investerede beløb igen for hver vundet handel, vil resultatet være 119%. Resultatet er over 100, hvilket betyder, at du vil tjene penge på denne strategi.

Det fortæller dig imidlertid kun, om din strategi vil virke. Det fortæller dig ikke noget om, hvor hurtigt, den vil virke. Hvis din strategi f.eks. består i at handle på dobbelte toppe og dobbelte bunde i time charts, vil du sandsynligvis kun få ét trading-signal pr. dag, selv hvis du overvåger snesevis af aktiver og markeder på samme tid. Af og til vil du ikke en gang få et enkelt signal om dagen. Hvis du havde planlagt at gennemføre fire eller fem handler pr. dag, vil dette blive et stort problem for dig. Efter nogen tid vil du uundgåeligt indse, at du bliver nødt til at tjene flere penge.

Sådan justerer du bedst din trading strategi

Der findes flere måder, du kan justere din trading strategi på uden helt at opgive den oprindelide strategi. For det første kan du prøve at overvåge flere aktiver for signaler. Det er dog ikke altid muligt, og i de fleste tilfælde kan det ikke tredoble antallet af signaler, du kan finde.

Hvis du trader på sjældne mønstre som dobbelte toppe, bliver du følgelig nødt til at lede efter andre løsninger. Én mulig løsning kunne være at skifte til en kortere tidsramme. Hvis du i øjeblikket handler med en time-tidsramme, kan du få betydeligt flere signaler ved at skifte til en 15-minutters tidsramme.

Du skal dog huske, at hvis din gamle strategi virkede for dig, vil næsten enhver justering, du udfører for at generere flere signaler, føre til en reduktion i kvaliteten af det enkelte signal.

Med andre ord: Du vil kunne investere i flere handler, men du vil vinde en mindre andel af dem. Hvis du er i stand til f.eks. at tredoble antallet af signaler, og du samtidig reducerer andelen af vundne handler fra 80% til 70%, så er denne afvejning alligevel justeringen værd. På papiret kan din strategi måske se meget ringere ud, end den du startede med, men i løbet af en måned vil du alligevel tjene flere penge. Når alt kommer til alt, er det det eneste, der betyder noget.

Trading strategier binære optioner
Giv din vurdering