Trading af high optioner

High optioner en type binær option, der kan hjælpe dig med at vinde en høj procentdel af dine handler og få et stabilt udbytte.

Er high optioner det rette for dig?

High optioner er et meget potent aktiv, men de passer ikke til alle. Generelt appellerer high optioner til en mere konservativ investortype. High optioner sætter dig i stand til at lave relativt sikre forudsigelser. Det eneste, du skal gøre, er at forudsige, om markedet vil stige eller falde over et givet tidsrum. Sammenlignet med touch optioner, der fordrer, at du også forudsiger, hvor langt markedet vil bevæge sig, er high optioner en langt mere sikker investering.

Den høje grad af sikkerhed i forudsigelsen afspejles naturligvis også i det afkast, high optioner genererer. High optioner genererer kun et afkast på 65-85%, med de fleste afkast tæt på 80%. Det betyder, at når du vinder en option, du har investeret $100 i, vil du få din oprindelige investering plus op til 85% tilbage, i dette tilfælde $85.

Sammenlignet med boundary optioner og særligt touch optioner, er high optioner den langsomme og stabile tilgang til trading. De er den perfekte investeringsform for tradere, der foretrækker sikkerhed frem for stort udbytte på kort tid.

For at finde ud af, om high optioner er det rette for dig, skal du spørge dig selv, om du anser det for en fordel at have en stabil fremgang. Med high optioner kan du få din kapital til vokse kontinuerligt. Selv om det lyder tiltalende, er det også en relativt kedelig opgave. Ofte vil du vide, længe før din option udløber, om du vil vinde den eller ej. Du vil opleve en relativt konstant vækst af din samlede kapital. Alt vil foregå pænt og nydeligt.

Nogle tradere vil måske derfor finde, at de mangler spænding ved trading med high optioner. Sammenlignet med high optioner er touch optioner en rutsjebanetur, der hurtigt løfter dig op og hurtigt trækker dig ned.

Strategier til high optioner

1. Trading på breakoutet

En af de mest almindeligt anvendte strategier til trading med high optioner er at investere med en kort til mellemlang løbetid før, under eller efter et breakout. Breakouts er signifikante begivenheder, der skaber stærke bevægelser. High optioner er perfekte til at få udbytte af denne bevægelse. Vælg et kort til mellemlangt udløb, et sted mellem to og fem perioder på dit chart, så bør du kunne vinde en høj procentdel af dine handler.

Breakouts er relativt almindelige begivenheder, der kan forudsiges med stor sikkerhed. Ikke desto mindre skal du holde godt øje med markedet for at finde de steder, hvor de vil opstå. Breakouts ledsager fuldførelsen af chartmønstre som fortsættelses- eller vendingsmønstre, og de situationer, hvor markedet bryder igennem betydningsfulde prisniveauer som trend linjer eller modstands- og støttelinjer.

2. Trading på udsving i en trend

En anden meget almindelig strategi til at trade high optioner er at trade på udsving i en trend. I en trend vil markedet hele tiden skifte mellem at danne nye højdepunkter og lavpunkter. For at danne et nyt højdepunkt skal markedet bevæge sig opad, og for at danne et nyt lavpunkt skal det bevæge sig nedad. Begge bevægelserne forekommer i trends i begge retninger. Forskellen mellem en optrend og en nedtrend er, hvilken bevægelse der er mest udtalt.

Som trader af high optioner kan du investere i en option, hver gang markedet vender fra en nedadgående til en opadgående bevægelse. For at finde forestående vendinger kan du anvende oscillatorer som Money Flow Index (MFI). Denne type strategi kan danne mange signaler under en trend og kan hjælpe dig med at tjene flere penge på kortere tid.

3. Trading på overordnede trends

Nogle tradere forsøger at følge en overordnet trend med deres high option. Så snart de erkender en opadgående trend, investerer de i en high option med lang løbetid. Med denne type strategi er du mindre udsat for kortvarige markedsbevægelser i den forkerte retning, der kan ødelægge din handel, selv om din overordnede forudsigelse var korrekt.

Nogle tradere føler derfor, de kan trade efter denne type strategi med højere gevinstfrekvens og opretholde konstante afkast.

Trading af high optioner
Giv din vurdering