Touch – No Touch

Touch - no touchTouch og no touch optioner kan være et værdifuldt redskab for tradere, der kan forudsige ikke blot prisretningen, men også volatiliteten. Denne artikel Touch – No Touch vil lære dig en strategi baseret på simple glidende gennemsnit (SMA), som du kan handle på med no touch optioner. Nogle gange vil denne strategi kunne hjælpe dig til at vinde en utroligt stor procentdel af dine handler.

For at trade touch og no touch optioner, skal du forudsige, om aktivet vil røre et foruddefineret prisniveau inden for optionens løbetid eller ej. Hvis du vil vide mere om det grundlæggende ved touch – no touch optioner, kan du læse denne artikel.

Trading af touch – no touch optioner med modstands- og støtteniveauer

En nem men tryg måde at trade no touch optioner på er at kombinere dem med modstands- og støtteniveauer. Når et aktiv ville være nødt til at bryde igennem et velfunderet modstands- eller støtteniveau for at nå den pris, der er defineret af no touch optionen, kan du trygt forudsige, at det ikke vil ske. Med sådan en strategi bør du være i stand til at vinde en god procentdel af dine handler og sikre dig en pæn profit.

Muligheder for at trade no touch optioner over for velfunderede modstands- eller støtteniveauer er selvfølgelig sjældne. At finde disse prisniveauer kræver også en stor arbejdsindsats, specielt når du handler på flere markeder, aktiver og valutaer på samme tid. Meget risikoaverse tradere kan måske finde sådan en strategi passende, men for de fleste tradere skal en strategi generere flere signaler, der er nemmere at finde.

Trading af no touch options med glidende gennemsnit

En måde at trade no touch optioner med hyppige signaler, der er nemme at generere, er ved at anvende glidende gennemsnit. Et glidende gennemsnit bruger den gennemsnitlige pris for de seneste perioder til at danne en linje. Afhængigt af om denne linje ligger over eller under den aktuelle pris, virker den som et modstands- eller støtteniveau.

De fleste trading-programmer kan tegne et glidende gennemsnit ind i dit prischart, hvilket gør det nemmere at anvende glidende gennemsnit end de almindelige støtte- eller modstandsniveauer.

Tricket, når du bruger glidende gennemsnit til no touch optioner, er at kombinere nogle af de mest almindeligt anvendte glidende gennemsnit. Når disse glidende gennemsnit er på næsten samme niveau, danner de et stærkt modstands- eller støtteniveau. Når priserne nærmer sig det niveau, vil din broker på et eller andet tidspunkt tilbyde dig en no touch option, der for at tabe ville kræve at priserne stiger over modstandsniveauet eller falder under støtteniveauet, der dannes af de glidende gennemsnit.

At investere i en no touch option, hvorved du forudsiger, at dette ikke vil ske, er næsten så sikker en forudsigelse, som det er muligt at lave med binære optioner.

Du kan selvfølgelig vælge et hvilket som helst glidende gennemsnit, du føler dig tryg ved, men et godt sted at starte vil være et prøve et 50-perioders, 100-perioders og 200-perioders glidende gennemsnit. På samme måde kan du tilpasse tidsrammen på dit chart i overensstemmelse med dine ønsker.

Jo kortere tidsrammen er, jo tættere vil priserne være på de glidende gennemsnit, og jo flere trading-muligheder vil du få. Sørg imidlertid for at bruge optioner med en løbetid, der er relevant for sin tidsramme. Med denne strategi er en meget populær tidsramme 15 minutter, hvilket betyder, at hver candlestick repræsenterer en 15-minutters trading-periode.

Mange tradere forsøger også at trade på denne strategi på tidspunkter med lav omsætning. I disse periode har priserne en tendens til at bevæge sig mindre uforudsigeligt og være tættere på de glidende gennemsnit, hvilket skaber flere trading-muligheder. For valutaer bør det være den periode, hvor hovedmarkederne for de to relevante valutaer begge er lukkede. EUR/GBP vil f.eks. have lavere omsætning, når det er nat i Europa. Når det drejer sig om aktier, vil de sene trading-timer ofte udvise lav omsætning.

Touch – No Touch
Giv din vurdering