Tekniske indikatorer til binære optioner

Som allerede omtalt er candlestick mønstre og trend analyse uvurderlige ingredienser i succesfuld trading. Hvis disse teknikker er svære for dig at få en forståelse af, eller hvis du leder efter en anden komponent, du kan bruge til at berige din trading-strategi med, har du også en anden mulighed: Tekniske indikatorer.

Nutildags er tekniske indikatorer for det meste computergenererede datasæt, som en trader kan anvende til at forstå markedet og lave forudsigelser om dets fremtidige retning. Typerne af tekniske indikatorer er lige så forskellige som typerne af trading-strategier er.

Denne artikel kan kun give et første overblik. Vi vil sætte særskilte artikler af til at behandle alle de relevante tekniske indikatorer og give dig eksempler på, hvordan du inkorporerer dem i din trading.

Sådan virker tekniske indikatorer til binære optioner

Tekniske indikatorer er et element i teknisk analyse, hvilket betyder at de virker ud fra en antagelse af, at alle relevante oplysninger om et aktiv er afspejlet i aktivets pris. Ved at analysere tidligere prisbevægelser kan en teknisk indikator derfor lave forudsigelser om prisens fremtidige retning. Du kan som trader handle på disse forudsigelser med binære optioner.

Én af de mest populære tekniske indikatorer er det glidende gennemsnit. Denne indikator udregner simpelthen de gennemsnitlige priser for de seneste candlesticks og tegner dem ind på pris chartet, så der dannes en linje. Ved at variere, hvor mange candlesticks indikatoren anvender til denne beregning, kan du danne forskellige linjer. Jo flere candlesticks du anvender, jo langsommere vil det glidende gennemsnit reagere på en ændring i prisretningen.

Ved f.eks. at anvende et glidende gennemsnit for de seneste 50 candlesticks og et glidende gennemsnit for de seneste 14 candlesticks, vil det hurtigere glidende gennemsnit krydse det langsommere glidende gennemsnit, når prisretningen ændrer sig. Du kan bruge denne simple metode til at danne et long signal, hver gang det hurtigere glidende gennemsnit krydser det langsommere glidende gennemsnit i opadgående retning, og et short signal, hver gang det krydser i nedadgående retning.

Afhængigt af din tidsramme kan du handle på disse signaler med 60-sekunders eller High/Low optioner.

Som du kan se, kan en trading-strategi baseret på tekniske indikatorer som denne være enkel, og du behøver ikke at forstå trend-analyse eller candlestick mønstre. Derfor er de af særlig interesse for nybegyndere inden for binære optioner.

Med tekniske indikatorer bliver trading et simpelt spørgsmål om at kunne generere et gyldigt signal, og om, hvad du skal gøre, når signalet optræder. Du kan selvfølgelig også kombinere flere tekniske indikatorer for at forbedre kvaliteten af dit signal og reducere antallet af tabte handler.

Hvor får du tekniske indikatorer til binære optioner

Generelt set er der to måder at få tekniske indikatorer til din trading med binære optioner på. For det første findes der en type software, du kan købe eller endda nogle gange få gratis, som udregner disse indikatorer for dig.

Nogle gange tilbyder brokere software, der kan udregne de mest anvendte tekniske indikatorer. På den måde får du kun indikatorerne. Dét at læse dem, drage konklusioner af dem og omsætte disse konklusioner til trading-beslutninger vil stadig være din egen opgave. Det kan måske være en fordel for erfarne tradere, eftersom de kan træffe deres egne beslutninger, men det kan godt være for kompliceret for nytilkommere til trading-verdenen.

Derfor findes der en anden måde at bruge de tekniske indikatorer på, der egner sig bedre til nybegyndere. Signaludbydere producerer ikke blot deres egne indikatorer, de læser og fortolker dem også for dig. Og til slut giver de dig et enkelt, direkte trading-forslag, som du kan følge.

I efterfølgende tekster som f.eks Average True Range, Relative Strength Index, Glidende gennemsnit, Money Flow Index, MomentumCommodity Channel Index, Stochastic Oscillator osv. vil vi se nærmere på de forskellige typer af tekniske indikatorer og give dig flere eksempler på, hvordan de virker, og hvordan du kan inkorporere dem i din trading.

Tekniske indikatorer til binære optioner
Giv din vurdering