Strategier til valutaer

Valutaer er en af de mest populære og hyppigst anvendte aktivtyper, der anvendes til investering i binære optioner. Denne artikel præsenterer dig for tre af de bedste strategier til at trade valutaer og tjene penge på binære optioner.

Trading strategier til valutaer

Overordnet set er der to afgørende faktorer for handel med valutaer:

  1. Valutaer handles hele dagen fra mandag til fredag.
  2. Valutaer påvirkes ikke kun af udbud og efterspørgsel, der dannes på børsen, men også af udbud og efterspørgsel, der opstår på grund af fundamentale påvirkninger som import, eksport og folk, der veksler valutaer privat.

Du kan bruge begge faktorer til at skabe en strategi, der er perfekt til at trade med valutaer:

Trading på langsigtede trend linjer

Binære optioner er kortsigtede investeringer. Du kan derfor ikke tjene udbytte direkte på de typiske langsigtede trends i valutaer. Du kan imidlertid tjene penge på dem indirekte. Langsigtede trends udøver en signifikant indflydelse på markedet. Denne indflydelse ses også over de kortere tidsrammer: Når en langsigtet trend linje dikterer, at markedet vil vende, kan du trade på denne vending over en kortere tidsramme.

Find den trend, der vil bringe markedet op til trend linjen, og led dernæst efter tegn på en ny trend under udvikling i den modsatte retning omkring den langsigtede trends trend linje. Så snart du finder denne trend, investerer du i den retning med en high/low option med mellemlang til lang løbetid. En sådan strategi vil danne sikre signaler, men kun få pr. aktiv, hvorfor det er absolut nødvendigt at overvåge mere end et aktiv.

Du kan også lede efter langsigtede trends over flere forskellige tidsrammer: En langsigtet trend kan optræde over enhver tidsramme fra time-tidsrammen og opefter. Sørg også for at kigge på daglige charts.

Trading på nyheder

Valutaer er kraftigt påvirkede af fundamentale faktorer. Nyheder om en ændring i en vigtig fundamental faktor vil udøve en øjeblikkelig, signifikant indflydelse på et valutapar.

Når en centralbank f.eks. hæver eller sænker sin udlånsrente eller trykker nye penge, vil markedet reagere kraftigt. Som trader kan du anvende disse begivenheder til at vinde en binær option. Der må dog følge en advarsel med: Når nyheden rammer markedet, vil det ofte reagere på uventede måder.

Nogle gange kan gode nyheder svække en valuta, fordi traderne forventede endnu bedre nyheder. På samme måde kan dårligt nyt nogle gange styrke en valuta, fordi traderne forventede endnu værre nyt. Du bør derfor ikke investere på nyhederne og hvad du tror, de indebærer, men på, hvordan markedet reagerer på nyhederne. Investér kun i en high/low option eller en touch option, når markedet har vist dig, hvor det vil bevæge sig hen.

Eftersom du ikke ved, i hvilken retning markedet vil reagere, men med sikkerhed ved, at markedet vil reagere kraftigt, kan planlagte nyheder være en god lejlighed til at investere i en boundary option.

Trading på afvigelser i momentum indikatorer

Afvigelser i momentum indikatorer, som f.eks. relative strength index (RSI), kan give trend følgere et tidligt signal om svækkelse af en trend. RSI danner en afvigelse, når markedet skaber et nyt yderpunkt (højdepunkt eller lavpunkt), uden at RSI også danner et nyt yderpunkt. Dette er et vigtigt signal om svækkelse af en trend.

Trend følgere kan anvende dette signal til at forudsige en forestående vending. Hold op med at investere i den igangværende trend, vent på yderligere tegn på en vending, og investér i den nye bevægelse. Med en strategi som denne kan du vinde en stor procentdel af dine valutahandler.

Strategier til valutaer
Giv din vurdering