Strategier til korte tidsrammer

Korte tidsrammer indebærer et helt unikt markedsmiljø, der fordrer specielle strategier. Denne artikel gennemgår hvilket strategier du med fordel kan benytte dig af over korte tidsrammer.

Overordnede overvejelser om strategier til korte tidsrammer

Over korte tidsrammer ser du et meget forstørret billede af markedet. Når en af dine candlesticks kun repræsenterer 30 sekunders action på markedet, er det svært at finde længerevarende trends. Fundamentale faktorer påvirker ikke markedet. I stedet er markedsbevægelserne uregelmæssige og tilfældige.

Det skyldes det forhold, at markedet stiger og falder, hver eneste gang nogen køber eller sælger et aktiv. Om flest tradere vil forsøge at købe eller sælge over de næste få uger er rimeligt forudsigeligt, men der er ingen måde at vide på, om flere vil forsøge at købe eller sælge over de næste få sekunder.

For at få succes som binær trader bør du ikke forsøge at forudsige ting, du ikke kan forudsige. Over korte tidsrammer er det meget. Du er derfor nødt til at ændre din tilgang til trading. I stedet for at forsøge at forudsige, om et aktiv vil stige eller falde, bør du anvende en strategi, der er mere hasardspilsbaseret.

Med denne type strategi forsøger du ikke at forudsige, hvad der vil ske. Lige som i poker, hvor du næsten aldrig kan være sikker på at vinde en hånd, arbejder du med sandsynligheder. Du ved, at du måske vil tabe den handel, du skal til at udføre, men du ved også, at hvis du udfører denne handel 100 gange, vil du ende med at have flere penge, end da du startede.

Her er er par strategier, der kan hjælpe dig med at opnå dette mål:

Trading med boundary options baseret på volatilitetsindikatorer

Boundary optioner er det ideelle aktiv til korte tidsrammer, fordi de ikke kræver, at du forudsiger, hvilken retning markedet vil bevæge sig i. Det eneste, du skal forudsige, er, om markedet vil bevæge sig langt nok. Det er perfekt, for det er nøjagtigt det, volatilitetsindikatorerne er til for. Volatilitetsindikatorer som f.eks. average true range fortæller dig, hvor lang markedet i gennemsnit har bevæget sig over de seneste få perioder. Du kan anvende denne viden til at forudsige, hvor langt markedet kan bevæge sig, indtil den boundary option, din broker tilbyder dig, udløber.

Derfra kan du bedømme, om markedet har en realistisk chance for at når målprisen eller ej. Hvis det har en chance, så investér. Hvis ikke det har en chance, så lad være med at investere. Nogle tradere anvende et fast forhold mellem volatiliteten og afstanden til målprisen for at bedømme dette, mens andre evaluerer markedssituationen tilfælde for tilfælde.

Trading med 60-sekunders optioner

Hvis du ønsker at trade over den kortest mulige tidsramme, skal du bruge 60-sekunders optioner. 60-sekunders optioner er en særlig type high/low optioner med den utroligt korte løbetid på kun 60 sekunder. Nogle brokere tilbyder også 30-sekunders og 120-sekunders optioner, der følger de samme regler.

Det er svært at finde en velegnet strategi til 60-sekunders optioner. De kræver, at du forudsiger, om markedet vil stige eller falde over blot nogle få sekunder, hvilket er nøjagtigt, hvad du bør forsøge at undgå. Under normale markedsforhold er det næsten umuligt at lave denne type forudsigelse.

For at få held med at trade 60-sekunders optioner, skal du først finde nogle specielle markedsforhold. Disse forhold opstår, når vigtige nyheder rammer markedet, eller når markedet fuldfører et mønster fra den tekniske analyse. I de tilfælde er der mange tradere, der investerer i den samme retning, hvilket danner et breakout. Du kan benytte dig af dette breakout til at investere i en 60-sekunders option. Skynd dig at komme ind på markedet, mens tingene sker, investér i den første del af bevægelsen, og skynd dig væk fra markedet igen. 60-sekunders optioner er perfekte til denne type strategi.

For at finde ideelle trading-muligheder er du nødt til at overvåge markedet nøje og i forvejen finde de steder, hvor breakouts vil opstå. For at holde dig ajour med de nyheder, der kan påvirke markedet er der nogle brokere, som f.eks. Redwood Options eller Cherrytrade, der tilbyder daglige opdateringer om nyheder og begivenheder, der vil påvirke markedet.

Strategier til korte tidsrammer
Giv din vurdering