Strategier til risikoaverse tradere

Hvis du er en risikoavers trader, bør du anvende en strategi med en høj gevinstfrekvens. Denne type strategi vil kun generere signaler, der har meget stor sandsynlighed for at føre til en vundet handel. På den negative side vil den dog kun generere få signaler, fordi sikre signaler er sjældne. Dette begrænser dit gevinstpotentiale: Færre handler vil generere mindre udbytte.

Vælg en lavrisiko-strategi

Her er nogle strategier, du bør kunne trade efter med en høj gevinstfrekvens, hvis du anvender dem korrekt:

1: Trading på, at markedet bryder ud af et fortsættelsesmønster eller et vendingsmønster med high/low optioner

Mange tradere vil genkende store mønstre som fortsættelsesmønstre eller vendingsmønstre og investere i dem. Fuldførelsen af disse mønstre vil derfor føre til et signifikant breakout, som du kan trade meget sikkert med high/low optioner.

2: Trading på, at en trend vender tilbage til sin hovedretning nær en trendlinje med high low optioner

I en trend vil markedet vende mange gange, efterhånden som det nærmer sig trendlinjen, før det til sidst bryder igennem trendlinjen. Alle disse vendinger vil kunne give dig en mulighed for at vinde en handel. Led efter candlestick mønstre, der indikerer en ændring i prisretningen, eller anvend momentum-indikatorer til at afsløre en aftagende bevægelse. Hvis du vælger en passende løbetid (to til seks søjler, afhængigt af markedets volatilitet), kan high/low optioner hjælpe dig med at vinde langt størstedelen af dine handler med en strategi som denne.

3: Trading på, at en trend bryder gennem det foregående punkt 2 med high/low optioner

Når markedet bevæger sig forbi det foregående punkt 2 i en trend, vil det trigge en masse limit/stop ordrer, der vil generere et breakout i retning af trenden. Du kan relativt sikkert trade på denne breakout med high/low optioner.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Strategier til risikoaverse tradere
Giv din vurdering