Strategier med mange signaler

Vil du gerne tjene en masse penge hurtigt? Så er binære optioner det rigtige trading-redskab for dig. For at maksimere din indtjening har du brug for en strategi, der genererer en masse trading-signaler. Jo flere trading-signaler du genererer, jo flere handler kan du vinde, og jo flere penge kan du tjene.

Der er dog nogle unikke udfordringer forbundet med trading-strategi til mange signaler. Denne artikel viser dig, hvilke strategier med mange signaler, der vil fungere for dig.

Hvilke strategier kan generere mange signaler?

For at generere mange signaler er du nødt til at trade på korte tidsrammer og holde din binære options løbetid kort. Med en kort tidsramme vil markedet danne flere candlesticks på samme tid, end en længere tidsramme gør. Jo flere candlesticks markedet danner, jo flere signaler kan du udlede af dem.

Ulempen ved at bruge kortere tidsrammer er imidlertid, at markedet vil bevæge sig mere uregelmæssigt. Det vil ændre retning oftere og danne mere kortvarige prismønstre. For med held at kunne trade efter en strategi med mange signaler, har du brug for en strategi, der kan håndtere de unikke udfordringer, som de korte tidsrammers uregelmæssige markedsbevægelser indebærer. Din strategi skal være hurtig til at tilpasse sig til nye udviklinger og stadig være pålidelig nok til at generere troværdige signaler. Her er nogle få strategier, der opnår dette mål.

1) Anvend leading indikatorer

Generelt set findes der to typer indikatorer, du kan basere din trading-strategi på: leading og lagging indikatorer. Leading indikatorer foregriber nye markedsbevægelser og er særligt nyttige i forbindelse med markedssituationer uden trends. Lagging indikatorer følger markedsbevægelser og er særligt brugbare i markedssituationer med trends.

Over korte tidsrammer bevæger markedet sig for uregelmæssigt til at danne længerevarende trends. Lagging indikatorer som f.eks. glidende gennemsnit er derfor mindre brugbare. Tilfældige markedsudsving kan gøre disse indikatorer mindre pålidelige og eliminere deres forudsigelseskraft.

Leading indikatorer er på den anden side en fremragende måde at forudsige markedets næste bevægelse på. Leading indikatorer som oscillatorer kan hjælpe dig med at skelne aftagende bevægelser, der snart vil vende, fra bevægelser, der vil fortsætte ufortrødent i de næste perioder. Afhængigt af hvilken forudsigelse leading indikatoren genererer, ved du, om du skal blive ved med at investere i fortsættelsen af den igangværende bevægelse, eller om du skal investere i en umiddelbart forestående ændring af markedsretningen.

2) Anvend simple candlestick mønstre

Strengt taget er candlestick mønstre også leading indikatorer. Ikke desto mindre er de så vigtige for at kunne forudsige, hvad der vil ske over korte tidsrammer, at vi anfører dem som et punkt for sig. Candlestick mønstre kan bestå af blot nogle få candlesticks. En simpel candlestick udgøres af blot en enkelt, to eller tre candlesticks. Eftersom længerevarende chartmønstre som f.eks. fortsættelsesmønstre og vendingsmønstre er for komplekse til at opstå over korte tidsrammer, er simple candlestick mønstre det perfekte redskab til at forudsige markedet i så dynamisk et miljø.

Du skal dog være opmærksom på, at simple candlestick mønstre sjældent danner længerevarende trends. Forudsigelserne er derfor kun gyldige for den nærmeste fremtid. Som en tommelfingerregel er et mønsters forudsigelse aldrig gyldig i flere perioder end mønsteret omfatter.

3) Trade på udsving

Over korte tidsrammer vil du sjældent finde længerevarende trends. I stedet vil markedet danne mange kortlivede trends og udsving i en markedssituation uden trends. For at kunne trade binære optioner med held under den slags markedsforhold, bør du fokusere på at trade på hvert enkelt udsving for sig, ikke den overordnede trend.

4) Brug korte løbetider på high/low optioner

Markedsbevægelserne over korte tidsrammer er uregelmæssige og kortlivede. Hvis du trader high/low optioner bør du derfor holde løbetiden på dine optioner kort. Ellers vil den bevægelse, du investerede i, for længst være forbi, når din option udløber.

Strategier med mange signaler
Giv din vurdering