Strategier til højrisiko-tradere

Hvis du er en trader, der er villig til at påtage dig en del risiko, så længe det gør det muligt for dig at tjene en masse penge på kort tid, bør du vælge en af de strategier, vi præsenterer i denne artikel. For at betragtes som en risikabel strategi med stort potentiale, skal strategien opfylde to kriterier:

1) Den skal generere mange signaler. For at tjene en masse penge hurtigt skal du lave mange handler.

2) Den skal generere et højt afkast for hver vundet handel. Jo flere penge du kan vinde på en enkelt handel, jo højere udbytte kan du generere på kort tid.

Læs videre under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Tre strategier for højrisiko-tradere

Ud fra disse kriterier er de perfekte strategier til dig:

a) Trading på udsving i trenden med touch optioner

Hvis du har erkendt en trend, kan du bedømme, hvor langt hver eneste bevægelse fra punkt 3 til punkt 2 vil gå. Det sætter dig i stand til at investere i en touch option og tjene en pæn profit for hvert udsving (swing). Touch optionen vil generere et højt afkast, og eftersom du trader på hvert eneste udsving i en trend, vil du have masser af lejligheder til at investere.

b) Trading på breakouts med touch optioner

Der findes masser af muligheder for at trade på breakouts:

Hvis du gerne vil generere mange signaler, vil du skulle trade på de fleste af disse muligheder. Hvis du trader på dem med touch optioner, vil du også kunne skabe det høje afkast, du behøver for at tjene en masse penge på kort tid.

c) Trading på gaps med touch optioner

Hvis du kan skelne mellem de forskellige gap-typer, er investering i touch optioner på gaps, der sandsynligvis vil lukkes, en strategi, der kan hjælpe dig til at få et stort udbytte. Eftersom størrelse på gappet tillader dig at forudsige bevægelsens interval med relativ nøjagtighed, kan du vinde en binær option med et højt afkast, næsten hver gang du finder et gap, der vil lukkes.

Strategier til højrisiko-tradere
Giv din vurdering