Strategier til high/low optioner

High/low optioner er den binære optionstype, der kan generere den højeste gevinstfrekvens. For at hjælpe dig med at tjene penge på high/low optioner har du her tre af de bedste strategier, du kan anvende.

Strategier til trading med high/low-optioner

High/low optioner kræver, at du forudsiger, om markedet vil stige eller falde inden for et givet tidsrum. Hvor meget markedet vil stige eller falde er ligegyldigt. Du vil vinde din binære option, hvis markedet har bevæget sig blot et enkelt pip i den rigtige retning.

Her er nogle få strategier du kan anvende for at få succes med at trade high/low optioner:

Trading på breakouts

Trading på breakouts er en af de hyppigst anvendte strategier til binære optioner. Breakouts er betydningsfulde begivenheder, der opstår, når markedet fuldfører et chart mønster som f.eks. et fortsættelsesmønster, et vendingsmønster eller enhver anden betydningsfuld begivenhed i en trend.

Mange konventionelle tradere vil have afgivet stop ordrer eller limit ordrer ved disse punkter, der alle peger i den samme retning. Når markedet rammer prisniveauet, trigger det disse ordrer og skaber en pludselig stigning i udbud eller efterspørgsel (afhængigt af ordrernes retning). Denne stigning vil skabe en kraftig bevægelse benævnt breakoutet.

Du kan anvende breakoutet til at vinde en binær option: Før markedet når det kritiske prisniveau, investerer du i en high/low option i retning af det forventede breakout. Hold løbetiden kort (1-2 perioder) for at sikre dig, at din option udløber, mens breakoutet stadig dominerer markedet.

Med en sådan strategi bør du kunne vinde en stor procentdel af dine handler.

Trading på krydsninger af glidende gennemsnit

Tradere, der foretrækker tekniske indikatorer til at generere signaler, kan anvende krydsninger af glidende gennemsnit til at investere i en high/low option. Til denne strategi anvender du blot to forskellige glidende gennemsnit: ét baseret på et stort antal perioder og et andet baseret på et lavere antal perioder. Det glidende gennemsnit baseret på det laveste antal perioder vil følge markedsbevægelserne tættere, med det glidende gennemsnit baseret på det højeste antal perioder vil reagere langsommere.

Du kan anvende dette simple forhold til din fordel: Når det hurtigere glidende gennemsnit krydser det langsommere glidende gennemsnit i opadgående retning, må markedet være begyndt at vende opad for nylig. Det er en god mulighed for at investere i en high option med lang løbetid (mindst fem perioder, helst mere end otte).

Når det hurtigere glidende gennemsnit krydser det langsommere glidende gennemsnit i nedadgående retning, må markedet være begyndt at vende nedad for nylig. Det er en god mulighed for at investere i en low option med lang løbetid.

Sørg for kun at anvende krydsning af glidende gennemsnit i en markedssituation med trends, for de mister deres forudsigelseskraft i perioder med sidelæns bevægelse. Hvis du ønsker at eliminere visuel trend analyse helt fra din trading, kan du overveje at anvende de tre glidende gennemsnits krydsningsteknik. Du kan altid anvende denne strategi, selv i en sidelæns bevægelse.

Swing trading

I en trend vil swing tradere forsøge at drage fordel af hver eneste bevægelse fra højdepunkt til lavpunkt og modsat. Denne type trading-tilgang er perfekt til high/low optioner. Når du opdager en svækkelse af et udsving, investerer du i en high/low option i den modsatte retning af udsvinget. Brug en mellemlang til lang løbetid på omkring fem perioder. Bevægelsen skal have nok tid til at udfolde sig.

For at bedømme styrken i et udsving kan du anvende oscillatorer som f.eks. relative strength index (RSI), støtte- og modstandslinjer og trend kanaler. Swing trading tager noget tid at mestre, men det er en fantastisk strategi, der genererer mange trading-signaler. Det er derfor en perfekt tilgang for enhver trader, der gerne vil tjene penge hurtigt: Flere signaler betyder flere handler, og flere handler betyder større udbytte.

Strategier til high/low optioner
Giv din vurdering