Strategier til boundary optioner

Boundary optioner er binære optioner med et højere afkast end high/low optioner,  der ikke fordrer, at du forudsiger markedsretningen. De eliminerer den vanskeligste del af tradingen samtidig med, at de belønner traderne med et højere afkast. Denne artikel lærer dig at trade effektivt med boundary optioner.

Anvendelse af en momentum indikator for at bestemme markedets rækkevidde

Boundary optioner giver dig den unikke fordel, at du ikke behøver at forudsige, i hvilken retning markedet vil bevæge sig i fremtiden. Du kan vinde din option blot ved at forudsige, at markedet vil bevæge sig en vis afstand uagtet retningen. For at vinde din binære option skal du kun bedømme, hvor langt markedet kan bevæge sig i løbet af et givet tidsrum. Det er ikke svært. Momentum indikatorer er perfekte til at hjælpe dig med det.

Hvis din boundary option f.eks. har en løbetid på 30 minutter, og du handler på et 10-minutters chart, ved du, at markedet vil bevæge sig i tre perioder, før din option udløber. Denne oplysning er værdifuld, selv om den er nem at finde. Du kan bruge den til at udregne et væld af forudsigelser om fremtidige markedsbevægelser, f.eks. markedets forventede rækkevidde.

For at finde ud af, hvor langt markedet kan bevæge sig i løbet af tre perioder, indtil din binære option udløber, kan du benytte dig af momentum indikatorer som average true range. ATR udregner, hvor langt markedet gennemsnitligt har bevæget sig for hver enkelt periode i den nylige fortid.

Ved at gange ATR-værdien med antallet af perioder, indtil din option udløber, får du markedets maksimale bevægelse over dette tidsrum. Eftersom denne værdi ville kræve, at markedet i hele tidsrummet kun bevæger sig i én retning, bør du reducere værdien. Til dette formål er der nogle tradere, der ganger ATR-værdien med en fast faktor, for eksempel 0,5, eller anvender en ekstra indikator til at danne en variabel faktor.

Begge metoder kan virke lige godt. Det vigtigste er, at du genererer en bestemt værdi for, hvor langt du kan forvente, at markedet bevæger sig, indtil din boundary option udløber. Nu kan du sammenligne denne værdi med den afstand, markedet skal tilbagelægge for at nå én af de to målpriser for din boundary option.

Hvis målpriserne for din boundary option skulle ligge tættere på end din forventning om markedets rækkevidde, bør du investere i en boundary option. Markedet vil sandsynligvis nå enten den højeste eller den laveste målpris, og du vil vinde din handel. Hvis målpriserne for din boundary option er længere væk end markedets forventede rækkevidde, bør du ikke investere i en boundary option. Markedet vil sandsynligvis ikke nå nogen af målpriserne.

Sådan trader du effektivt boundary optioner

For at kunne bruge denne type strategi behøver du ikke at generere et trading-signal. Eftersom du er ligeglad med, i hvilken retning markedet vil bevæge sig, så længe det bevæger sig langt nok, behøver du ikke at bestemme markedets fremtidige retning. Ikke desto mindre er der nogle tradere, der forsøger at eliminere markedssituationer, der egner sig mindre godt til denne type trading strategi. Deres argument er, at denne strategi virker bedst, når markedet bevæger sig i én retning, og de forsøger derfor at eliminere sidelæns perioder og finde perioder med trends.

Hvis du gerne vil følge en lignende tilgang, kan du anvende lagging indikatorer som f.eks. glidende gennemsnit, specielt med strategier som de tre glidende gennemsnits krydsningsteknik, for at afgøre, om markedet er inde i en trend, og i hvilken retning det bevæger sig.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at selv på et marked, der er inde i en trend, vil korrektioner optræde med jævne mellemrum. Nogle tradere hævder derfor, at alle markedssituationer passer lige godt til denne type strategi, og at anvendelse af yderligere indikatorer for at frasortere bestemte markedssituationer indebærer en unødvendig komplikation, der vil koste flere penge end den sparer. Eftersom der ikke findes noget rigtigt eller forkert i denne sammenhæng, bør du træffe en beslutning på grundlag af dine personlige præferencer.

Strategier til boundary optioner
Giv din vurdering