Straddle strategi

Straddle strategiStraddle strategi er en populær trading strategi inden for almindelig trading. Den indebærer, at man køber en call og en put option til den samme pris og med den samme løbetid. Mange tradere, som skifter til binære optioner spørger nu sig selv, om de kan tilpasse straddle strategien til trading med binære optioner, og hvilke modifikationer de i givet fald skal lave.

Hvad er en straddle strategi?

Inden for almindelig trading anvendes straddle strategien, når en trader forventer, at prisen på et underliggende aktiv vil fluktuere, men er usikker på i hvilken retning. Ved at købe call og put optioner kan traderen få fordel af prisbevægelser i begge retninger. Hvis bevægelsen er stor nok, vil det vundne beløb på den ene option dække prisen på den anden og stadig give en pæn profit.

Lad os f.eks. forestille os en aktie, hvis virksomhed præsenterer sit kvartalsregnskab i dag. Bestemte forventninger knytter sig til dette regnskab.

Hvis forventningerne bliver indfriet, vil prisen på aktien stige væsentligt, hvis ikke de bliver indfriet, vil prisen falde væsentligt. Dette er det perfekte scenarie for en straddle. Ved at købe call og put optioner til den samme pris kan traderen dække begge optioner og få fordel af den store bevægelse, som regnskabet vil skabe.

Tilpasning af straddle strategien til binære optioner

Det er ikke let at tilpasse straddle strategien til binære optioner. Hvis en trader forsøger at anvende en straddle ved at købe en High eller Low option i begge retninger med den samme løbetid, vil han løbe ind i problemer.

Problemet med at tilpasse straddle strategien til binære optioner er, at afkastprocentsatsen er fast og ikke afhænger af størrelsen på prisbevægelsen. Gevinsten vil derfor ikke kunne dække omkostningen ved købet af den option, der vil blive tabt med en High eller Low option.

Lad os se på det matematisk: Typisk er afkastet for en given High eller Low handel på mellem 70% og 90%, og du vil vinde 50% af alle handler med en straddle strategi. Det betyder, at du, efter du har tradet efter denne strategi i et stykke tid, i bedste fald vil ende med 190% * 0,5 = 95% af de investerede penge. Med andre ord vil du miste penge, hvis du bruger en straddle til binære optioner med High eller Low optioner.

Hvilke alternativer findes der?

For at få succes med straddle strategien ved binære optioner, vil du skulle vinde mere end 100% af dit investerede beløb, hvis du får ret. Én måde at gøre det på er med touch optionen. Touch optionen gør det muligt for dig at vinde så meget som 500%, hvis din forudsigelse er korrekt.

Strikekursen er imidlertid som regel langt fra den aktuelle kurs. Hvis du forventer en stor prisbevægelse, men ikke er sikker på retningen, kan du anvende straddle strategien og købe touch optioner i begge retninger. Hvis din forudsigelse er korrekt, og prisen rammer én af de to optioner, vil din profit dække tabet fra den anden touch option og stadig levne dig et stort udbytte.

Den nemmeste måde at lave en straddle handel med binære optioner på, er dog at købe en boundary option. En boundary option definerer et nedre og et øvre prisniveau. Du kan forudsige, at prisen på et aktiv overskrider disse grænser. Hvis du har ret, vinder du handlen og får et godt afkast fra din broker.

Boundary optionen er derfor en straddle i sig selv, uden du behøver købe to optioner.

Hvis du planlægger at trade en boundary option, skal du sikre dig, at din broker udbyder dem. Vi har lavet er liste over de bedste brokere, der tilbyder dig boundary optioner.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Straddle strategi
Giv din vurdering