Money Management strategi

Money management strategiForskellen mellem at få succes ved trading med binære optioner og at tabe alle dine penge udgøres ikke så meget af den trading-strategi, du følger, men af din money management (pengeforvaltning).

Denne artikel forklarer dig, hvad money management er, og hvordan du kan finde dig en god money management strategi.

Hvorfor bruge en money management strategi?

Afhængigt af, hvilken strategi du anvender til binære optioner, og hvor godt du implementerer den, vil du vinde en vis andel af dine handler. Lad os for eksempel antage, at du har tradet i overensstemmelse med en bestemt strategi i et stykke tid og har vundet 70 procent af dine handler med den.

Det betyder, at hvis du anvender denne strategi på 100 handler, kan du forvente at vinde 70 handler med den. Det betyder så også på den anden side, at du vil tabe 30 af dine handler. Nogle af de tabte handler vil komme i træk. Det er kun et spørgsmål om tid, før du taber så meget som 10, 15 eller 20 handler i træk, selv hvis du implementerer din trading-strategi uden undtagelse.

Lange tørkeperioder som de ovennævnte er hovedårsagen til, at mange tradere mislykkes. De anvender ikke noget money management system og investerer enten tilfældige eller faste beløb i hver handel. Lad os f.eks. forestille os, at en trader åbner en konto med $1000. Han investerer $100 pr. handel, fordi han synes, det virker som et beløb, der er lille nok til at han ikke vil miste alt, selv hvis han taber nogle få handler.

Men hvad sker der, hvis traderen løber ind i en tabsrække efter nogle få vundne handler? Hans konto vil snart blive reduceret til $500 eller mindre, hvilket vil forskrække ham, så han reducerer det faste beløb, han investerer. Processen vil så gentage sig selv, indtil han har mistet alle sine penge.

Hvad er en god money management strategi?

En god money management strategi hjælper dig med at overleve en tabsrække. For at gøre det, er den nødt til at være fleksibel. Med andre ord bør du ikke investere et tilfældigt eller et fast beløb pr. handel, men en fast procentdel af din startsaldo.

Den nøjagtige procentdel bør afhænge af den risiko, din trading-strategi indebærer. Jo mere risikabel, din strategi er, jo mindre bør du investere pr. handel. En god tommelfingerregel er at dele 100 med det forventede antal tabte handler pr. 100 handler for din strategi. Hvis din strategi f.eks. vinder 70% af dine handler for dig, vil den generere 30 tabte handler for hver 100. Det betyder, at du ikke bør satse mere end 3% pr. handel (100% / 30 = 3.33%). Hvis du gerne vil være helt tryg, kan du satse endnu mindre. Du kan selvfølgelig tilpasse det nøjagtige beløb efter forgodtbefindende, men dette vil give dig et godt udgangspunkt.

Du tænker måske, at du aldrig vil få 30 tabte handler i træk, men du vil til gengæld med garanti få 10 tabte handler i træk på et tidspunkt og 20 tabte handler med kun nogle få vundne handler ind imellem. Ved kun at investere 3 procent af dine penge, sikrer du dig, at du stadig har nok penge til ikke blot at overleve disse tilbageskridt, men også til at lave et hurtigt comeback, når tingene begynder at vende for dig.

Hvis du forvalter dine penge dårligt, vil selv den bedste strategi for binære optioner ikke hjælpe dig til at overleve tilbageskridtene. Et godt money management system er afgørende for at sikre din succes.

Sådan ved du, hvad kan forvente dig

For at forvalte dine penge godt, skal du forudse, hvilke risici din strategi indebærer. Som ny trader – eller som erfaren trader, der afprøver en ny strategi – kan du ikke vide, hvad du kan forvente dig, og du kan derfor ikke lave forudsigelser af høj kvalitet.

For at undgå denne fælde er det tvingende nødvendigt, at du afprøver nye strategier og trading generelt med en demo-konto, før du investerer rigtige penge. Vi har lavet en liste over de bedste brokere, der tilbyder en demo-konto.

Money Management strategi
5 (100%) 1 Stemme