Glidende gennemsnit

Som binær trader skal du forudsige et aktivs fremtidige prisbevægelser. Ud over candlesticks findes der en række tekniske indikatorer, der kan hjælpe dig med at lave træfsikre forudsigelser. En teknisk indikator er hovedsageligt et computerkalkuleret datasæt, som en trader kan anvende til at lave forudsigelser om markedets fremtidige retning. En af de mest populære tekniske indikatorer er det glidende gennemsnit.

Hvad er et glidende gennemsnit for binære optioner?

For at udregne det glidende gennemsnit, skal du definere et antal candlesticks (n). Din computer eller din signaludbyder vil udregne den gennemsnitlige pris for de forudgående n candlesticks og tegne den ind på dit prischart. Den vil derefter gentage processen for hver candlestick på dit chart, idet den altid bruger de seneste n candlesticks før den givne candlestick.

Læs videre på artiklen under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

De resulterende punkter forbindes dernæst, så de danner en linje. I chartet herunder er det den gule linje.

Glidende gennemsnit

I den mest grundlæggende anvendelse genererer det glidende gennemsnit et signal, hver gang prisen nærmer dig dets linje. Det meste af tiden vil prisen vende, før den krydser linjen, som du kan se på billedet herover. Du kan trade på denne forudsigelse med binære optioner, f.eks. en High/Low option eller en 30- eller 60-sekunders option.

Et andet signal dannes, når priserne krydser den linje, det glidende signal udmåler. Generelt set indikerer det en yderligere bevægelse i den retning, prisen krydsede det glidende gennemsnit i.

Du kan handle på denne forudsigelse på samme måde, som når prisen preller af på linjen.

Afhængigt af hvor mange candlesticks du vælger at inkludere i udregningen, vil resultatet variere meget. Overordnet set vil det glidende gennemsnit reagere langsommere, være længere væk fra den aktuelle pris og generere færre signaler, jo flere candlesticks du anvender.

Jo færre candlesticks du anvender, jo mere fleksibelt bliver det glidende gennemsnit, og jo flere signaler vil det generere. Kvaliteten af signalerne vil dog være bedre, jo flere candlesticks du bruger.

Med andre ord: Hvis du gerne vil have exceptionelt gyldige signaler, vil du få færre signaler, end hvis du er villig til at acceptere nogle få falske signaler. Meget populære gennemsnit er baserede på 14, 50, 100 eller 200 candlesticks.

Anvendelse af to glidende gennemsnit til at skabe trading-signaler

Når du bruger to glidende gennemsnit på samme tid, kan du generere et trading-signal, hver gang de to gennemsnit krydser hinanden. Hvis du anvender det udregnet for de seneste 90 candlesticks og et andet, der er udregnet for de seneste 30 candlesticks, vil det korteste glidende gennemsnit holde sig tættere på prisen. Så snart markedet ændrer retning, vil det derfor også ændre retning hurtigere og til slut krydse linjen for det længste gennemsnit. Du kan se dette eksempel på den nederste del af billedet herover.

Når markedet f.eks. begynder at stige efter en nedadgående trend, vil det glidende gennemsnit, der udregnes for 30 candlesticks, begynde at stige længe før det glidende gennemsnit, der udregnes for 90 candlesticks, og det vil derfor ende med at krydse linjen i opadgående retning. Dette er et bullish signal, der forudsiger stigende priser.

Du kan trade på denne forudsigelse med en High/Low option eller en 30/60-sekunders option. Sørg for at vælge en løbetid, der svarer til dit charts tidsramme.

I en optrend er rollerne omvendte. Et bearish signal genereres, når det korteste glidende gennemsnit krydser det længste glidende gennemsnit i nedadgående retning.

Glidende gennemsnit
Giv din vurdering