Gap strategi

Når du handler med binære optioner, har du brug for en god strategi for at sikre din succes. Det kan til tider være svært at finde den rette strategi, særligt for nybegyndere. Der findes et bredt udvalg af strategier – nogle fokuserer på trading-signaler, nogle på spilteorier og atter andre på læsning af kurs charts. En meget populær strategi, der er nem at forstå og anvende, er gap strategien.

Denne artikel forklarer, hvad et gap er og hvordan du kan bruge gap strategi til din trading.

Hvad er et gap?

Nogle gange bliver aktiver udsat for en stor, pludselig bevægelse, der kan føre til et prishop. Dette hop laver et gap (mellemrum) på aktiekursdiagrammet. Som regel opstår disse gaps efter en pause i tradingen, f.eks. natten over eller efter weekenden, eller når nyheder får forholdet mellem udbud og efterspørgsel til pludseligt at ændre sig.

Et klassisk eksempel på et gap er en aktie, der lukker på $100 og åbner på $102 dagen efter. I dette tilfælde er der et gap på $2 mellem aktiens åbnings– og lukkepris.

Gaps er meget interessante for tradere. Lad os forestille os et opadgående gap som i eksemplet herover, hvor en aktie lukker på $100 og åbner på $102 dagen efter. I de fleste tilfælde vil den hurtige prisstigning øge antallet af folk, der er villige til at sælge aktivet og mindske antallet af folk, der er villige til at købe.

Forholdet mellem udbud og efterspørgsel vil derfor ændre sig, og aktiens pris vil vende om, vende tilbage til lukkeprisen fra dagen før og lukke det gap, der var opstået. Det samme princip gælder for gaps i nedadgående retning.

Sådan handler du på gaps

En trader, der kender og forstår princippet om gaps kan anvende det til sin fordel. Han kan om morgenen søge efter gaps opstået i løbet af natten, nyhedsgaps i løbet af dagen eller weekend-gaps i Forex. Når han finder et gap, ved han, at det sikkert vil lukkes. Han kan derfor forudsige retningen, som aktivets pris vil bevæge sig i og konvertere denne viden til penge ved at købe en binær option i denne retning.

Der findes en række forskellige optionstyper, du kan bruge til at handle på gaps. For det første kan du profitere på bevægelsen mod lukning af gappet ved at købe en 60-sekunders eller 30-sekunders option i modsat retning af gappet. Timing er selvfølgelig af yderste vigtighed for at udføre sådan en handel. Desværre kan du ikke lære timing ved at blive fortalt om det, du er nødt til at lære det gennem praktisk erfaring. Her vil en demo-konto kunne hjælpe dig til at få en føling af strategien, før du anvender den med rigtige penge.

Hvis gappet er stort nok, kan du også anvende en touch-option til at forudsige, om prisen vil ramme niveauet defineret af touch-optionen. Afhængigt af gappet og de prisbevægelser, der har fundet sted, før gappet opstod, kan du endda anvende en High- eller Low-option, hvis du mener, den tid, det vil tage at få lukket gappet, er lang nok til at High- eller Low-optionen når at udløbe.

Eftersom en gap-vending kun er midlertidig, bør alle optioner, der er købt på en gap strategi have en udløbstid på mindre en én dag. Gap strategien kan ikke forudsige begivenheder længere ude i fremtiden end én dag.

Som det gør sig gældende for enhver strategi, bør du afprøve gap strategien med en demo konto, før du giver dig til at bruge den på rigtige penge. Her er en liste over de bedste brokere, der tilbyder en demo konto.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Gap strategi
Giv din vurdering