Dobbelt op strategi

Dobbelt op strategien er en strategi, som tradere af binære optioner anvender til at maksimere deres profit. Strategien kræver ikke diagramstudier eller komplekse analyser og er meget let at forstå og anvende.

Dobbelt op strategien er faktisk en feature, de fleste brokere har taget til sig på det seneste for at kunne tilbyde en dynamisk måde at trade på til deres brugere.

Sådan bruger du dobbelt op strategien

Dobbelt op strategien anvendes, når en trader har en god position, og investeringen ser ud til med overvejende sandsynlighed at ville give afkast. Med denne strategi kan tradere fordoble deres indledende investeringsbeløb og fastholde de samme parametre som da den oprindelige handel blev udført.

Forestil dig, at du har købt en option på EUR mod USD til et prisniveau på 1,38160 med en forudsigelse om, at optionen vil lukke på et højere niveau end det nuværende prisniveau.

Lad os også antage, at du købte optionen kl. 13, og din udløbstid er kl. 14. Hvis prisniveauet på valutaparret EUR mod USD når 1,38600 eller deromkring efter en halv time, er det klart, at du er næsten sikker på at vinde denne handel.

Det ville være et klogt træk i denne situation at fordoble din investering med dobbelt op strategien. Når du anvender denne strategi vil det procentuelle afkast og udløbstidspunktet være de samme, som de var, da den oprindelige investering blev gennemført.

Eftersom dit investeringsbeløb er blevet fordoblet, vil du i så fald få større profit.

Ulemper ved dobbelt op strategien

Der er selvfølgelig nogle ulemper ved denne strategi, som du skal være opmærksom på. Den mest åbenlyse er, at strategien er ubrugelig, hvis du står til at tabe eller ikke har en særlig stærk position.

Det er også vigtigt at forstå, at dobbelt op strategien basalt set er en feature, som ikke alle brokere udbyder. For at kunne drage fordel af strategien, er du derfor selvfølgelig nødt til at have en broker, der understøtter denne feature.

Derudover kan du ikke anvende denne strategi i allersidste øjeblik. Når udløbstiden nærmer sig, vil dobbelt op muligheden blive deaktiveret. Hvis ikke det fungerede på denne måde, ville brokerne gå konkurs, fordi brugerne ville fordoble deres profit, hver gang de er sekunder fra at vinde.

Du bør også vide, at din broker opkræver et lille beløb for at lade dig anvende denne feature. Beløbet er ikke stort, og det bør ikke holde dig fra at bruge featuren, hvis du er i en rigtigt stærk position. Strategien bør dog ikke anvendes i en situation, hvor du ikke er meget sikker på udfaldet.

Hvis du laver dobbelt op og taber, vil du tabe det dobbelte af det oprindeligt investerede beløb ud over at skulle betale et lille gebyr for at bruge denne feature. Så anvend den klogt, for den kan hjælpe dig til at få større profit ved mange lejligheder.

Dobbelt op strategi
Giv din vurdering