Breakout

At trade på et breakout er en af de grundlæggende måder at finde et indgangspunkt til at investere i en binær option på.

Alle investorer bør vide, hvordan man trader på et breakout, eftersom det er en profitabel og sikker måde at gå ind på markedet på, som kan kombineres med mange forskellige trading-strategier til binære optioner.

Hvad er et breakout?

Når du trader med binære optioner, kan selv en korrekt forudsigelse af markedets fremtidige retning ikke garantere dig, at du vinder på din investering. Eftersom binære optioner er meget kortfristede investeringer, kan en kortvarig prisfluktuation i den modsatte retning gøre, at du taber din option, hvis du går ind på markedet på det forkerte tidspunkt, selv om du korrekt havde forudsagt markedets hovedretning.

For at undgå dette problem skal du vælge det rigtige tidspunkt at investere på. Én god måde at finde det rigtige indgangspunkt på, er at trade på et breakout.

De fleste kortsigtede tradere anvender også teknisk analyse til at forudsige markedets fremtidige retning. Når et aktiv danner et mønster, der har betydning for tekniske analytikere, vil mange almindelige tradere også genkende dette mønster, hvilket betyder, at de vil justere deres trading i overensstemmelse hermed.

Lad os f.eks. forestille os et støtteniveau. Tekniske analytikere ved, at så snart et støtteniveau bliver brudt, bliver det til et modstandsniveau. Når priserne bryder gennem et støtteniveau, vil de derfor investere i fortsat faldende priser. De tradere, der har investeret i lange positioner, vil lukke dem automastisk ved hjælp af en stop loss order. Mange tradere vil også åbne nye korte positioner.

Denne pludselige stigning i udbud medfører en pludselig, kraftig prisbevægelse, så snart støtteniveauet bliver gennembrudt. Denne bevægelse kaldes et breakout.

Breakouts optræder ved hver signifikant begivenhed i teknisk analyse: Gennembruddet af en trend linje, fuldførelsen af et fortsættelses-/vendingsmønster, eller det, at markedet bevæger sig forbi det foregående punkt 2, for eksempel.

Prøv at trade nu, eller fortsæt med at læse artiklen under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Trading på et breakout med binære optioner

Som binær trader kan du anvende breakoutet til at investere med held i en binær option. Hvis du forventer et bearish breakout, kan du investere i en Low option, lige før breakoutet skal til at ske. Hold løbetiden kort i forhold til tidsrammen på dit prischart. Og hvis du omvendt forventer et bullish breakout, kan du investere i en High option, lige før breakoutet skal til at ske.

Hvis du forventer et kraftigt breakout, og din broker af binære optioner udbyder en Touch option med en rimelig målpris, kan du investere i en Touch option. Touch optioner giver et højere afkast. Hvis du er i stand til at vinde en fornuftigt andel af dine handler med en strategi som denne, kan du tjene store udbytter på kort tid. En lignende tilgang ville være mulig med en Boundary option, hvis du foretrækker den optionstype.

Det betyder ikke en gang noget, om den oprindelige forudsigelse, der skabte breakoutets kraftige bevægelse, er rigtig eller forkert. På det tidspunkt, hvor det bliver afdækket, vil din binære option for længst være udløbet, og du vil have vundet investeringen. Det simple faktum, at du indså, hvornår mange tradere lavede den samme forudsigelse på samme tid, er nok til, at du vinder optionen.

Videre læsning: Falske breakouts

Breakout
Giv din vurdering