60 sekunders strategi

Hvad angår strategi, indtager 60 sekunders optioner en helt særlig plads. Hvor alle binære optioner er kortfristede sammenlignet med almindelig trading, er 60 sekunders optioner endnu mere ekstreme. På grund af deres utroligt korte løbetid skal der særlige trading-strategier til.

Nogle af aspekterne ved strategierne nedenfor kan tilpasses andre optionstyper, men andre er unikke for 60 sekunders optionerne. Generelt vil alle tradere kunne drage nytte af at tænke disse strategier igennem mindst én gang, fordi de vil give dem bedre indsigt i, hvordan markedet fungerer.

De unikke udfordringer for en binær 60 sekunders strategi

En strategi for 60 sekunders optioner står over for nogle unikke udfordringer: Over så korte tidsperioder er markedsbevægelserne særligt uberegnelige. Nyheder og fundamentale påvirkninger – som f.eks. at det går godt for en virksomhed – en næsten meningsløse. I stedet er teknisk analyse, trends og candlesticks uvurderlige redskaber for at skabe mening i de uberegnelige kursbevægelser over disse korte tidsrammer.

Når du skal lave din egen strategi for 60 sekunders optioner, har du et par muligheder.

For det første kan du lede efter trends over de korte tidsrammer. Disse trends er kortlivede og følger som regel ikke trendlinjer så nøje som over længere tidsrammer, så du skal være hurtig for at handle på dem.

Endnu en ingrediens i din strategi til 60 sekunders optioner kunne være candlesticks. I dette tilfælde, skal du sikre dig, at hver candlestick repræsenterer en tidsramme på mindst 15 sekunder, ellers vil bevægelserne være for tilfældige.

Endelig kan du anvende tekniske indikatorer som det glidende gennemsnit til at generere signaler. Under alle omstændigheder er erfaring en særligt vigtig ingrediens, når du skal træffe gode beslutninger i et miljø med så højt et tempo.

Fordelene ved en strategi for 60 sekunders optioner

Når du f.eks. handler med High / Low-optioner eller Touch-optioner, sker det med meget længere udløbstider end for 60 sekunders optioner. Over de længere tidsrammer bliver markedsbevægelserne mindre uberegnelige og mere forudsigelige.

Som 60 sekunders trader må du altså arbejde med mindre sikre forudsigelser end alle andre tradere. På den anden side vil du have en overflod af trading-muligheder sammenlignet med andre optionstyper.

I stedet for blot at generere nogle få signaler hver dag, vil en strategi for 60 sekunders optioner generere signaler med få minutters mellemrum. Det betyder, at selv om du er nødt til at acceptere en højere andel af tabte handler, vil du kunne tjene en masse penge på kort tid med en strategi for 60 sekunders optioner.

Sådan laver du de bedste forudsigelser for 60 sekunders optioner

Det er absolut muligt, at lave en strategi, der kan give dig en høj andel af vundne handler med 60 sekunders optioner. For at gøre det, skal du kombinere forskellige tidsrammer.

Det betyder, at du kan lede efter en trend på et dags- eller time chart, og når du finder én, venter du, til prisen skal lige til at bryde gennem prisniveauet for det foregående punkt 2. Du skifter så til en kortere tidsramme og kigger efter den trend, der vil få prisen til at bryde gennem punkt 2 i den længere tidsramme. Når du gør det, kan du gøre din timing nøjagtig nok til at arbejde med 60 sekunders optioner. Så snart du ser, at prisen skal til at bryde gennem det foregående punkt 2, køber du din 60 sekunders option og får udbytte af den store prisbevægelse, denne begivenhed vil afstedkomme.

Med en strategi som denne vil du kunne vinde en stor procentdel af dine handler. Denne strategi vil dog give dig færre trading-muligheder end andre strategier for 60 sekunders optioner. Du kan forsøge at opveje denne ulempe ved at lede efter trading-muligheder i mange forskellige charts og aktiver.

60 sekunders strategi
Giv din vurdering