Strategier

Binære optioner strategierDe tradere, der får succes på markedet for binære optioner, anvender to afgørende strategier: En trading-strategi og en strategi til Money management.

Disse to værktøjer er en absolut nødvendighed, hvis du vil opnå succes som trader. Her på BinaereOptioner.dk giver vi dig alle de oplysninger, du behøver for at kunne lave din egen trading-strategi og Money management strategi.

I denne guide forklarer vi dig de grundlæggende koncepter og anvendelsesmuligheder i de to strategier – samt giver dig links til alle relevante redskaber, services og uddybende forklaringer.

Dermed skaber vi det perfekte udgangspunkt for, at du kan opnå mest mulig succes med at få lagt dine egne strategier for binære optioner, og dermed for at optimere din profit.

Strategier for binære optioner

1. Trading-strategi

Binære optioner er kortsigtede investeringer, så timingen er lige så vigtig for din succes som korrekte forudsigelser af markedets retning. Din trading-strategi bør klart definere det signal, du gerne vil handle på og hvornår du ønsker at gå ind på markedet, når signalet opstår.

Baseret på den teknisk analyse er der en række muligheder:

– At handle på et breakout: Du kan trade på, at markedet bryder ud af et fortsættelsesmønster (continuation pattern) eller et vendingsmønster (reversal pattern). Mere præcist vil du skulle definere om du vil investere i en binær option forud for breakoutet, som reaktion på breakoutet eller som reaktion på tilbagetrækningen.

Hvilken mulighed, du vælger, afhænger helt af dine præferencer – du kan selvfølgelig også kombinere disse begivenheder og handle på alle tre, hvis du vil.

– At handle på trendlinjer: Du kan trade på trendlinjer på samme måde som støtte- og modstandsniveauer. Du kan investere i den forestående vending, når en trend nærmer sig en trendlinje, og du kan investere i, at prisen bryder gennem en trendlinje.

– At handle på procent retracements: I en trend vil retracements som regel ende ved en procentdel på 40 til 60 procent af den tidligere fremgang. Investering i en prisretningsvending omkring disse retracementniveauer kan give dig gode afkastmuligheder.

– At handle et gap: Nogle gange tager priser et stort hop i enten den ene eller den anden retning. Det gap, der opstår, lukker som regel til igen. Du kan investere i lukningen af et gap med en binær option.

– At handle på tekniske indikatorer: Tekniske indikatorer kan give dig stor indsigt i, hvad markedet er i færd med. Hvis de anvendes korrekt, kan tekniske indikatorer også generere signaler, du kan handle på med binære optioner.

– At handle på candlestick-mønstre: Candlestick-mønstre kan give dig kortsigtede indikationer på fremtidige prisbevægelser. Hvis du er i stand til at genkende og fortolke candlestick-mønstre, kan du finde mange attraktive trading-muligheder.

At handle på en kombination af disse teknikker: Kun de mest risikovillige tradere bør basere deres trading-strategi på kun et enkelt signal eller en enkelt teknik. Normalt vil resultaterne af din strategi blive bedre, hvis du kombinerer flere teknikker. Du kunne f.eks. trade på candlestick-mønstre i retning af hovedtrenden rundt om retracements. En sådan strategi bør hjælpe dig med at få en højere andel af vundne handler, end hvis du kun handler ved hjælp af den ene af de to teknikker.

2. Pengeforvaltningsstrategi

Uden en god Money management strategi, vil selv den bedste tradingstrategi ruinere dig på et eller andet tidspunkt.

Når du handler med binære optioner, kan du ikke undgå et tabe nogle handler. Derfor kan hovedformålet med din trading-tilgang ikke være at vinde alle handler, men at vinde nok handler til, at du ender med at have en nettoprofit. Money management er redskabet, der skal hjælpe dig med at opnå det.

God Money management består af en række regler – vigtigst af alt er, at du kun bør investere en fast, lille procentdel af din samlede kapital i en handel. Denne procentdel bør ikke være over 5 procent. Ud fra denne logik bør du således aldrig investere mere end $50 pr. handel, hvis din samlede kapital er $1000.

En sådan streng Money management vil hjælpe dig til at overleve stimer af tabte handler og få et løbende afkast.

Læs mere om Money management her.

I indholdsoversigten til højre har du det komplette overblik over de fleste af strategi-artiklerne her på BinaereOptioner.dk – og resten kan du finde herunder:

God fornøjelse – og velkommen til BinaereOptioner.dk.

Strategier
4.4 (88.57%) 7 Stemmer