Succesrate
70%
Signaler pr. dag
Op til 3
$99 pr. måned
Quantum Binary Signals
Steen Andersen
Quantum Binary Signals er en udbyder af signaler til binære optioner, der har specialiseret sig i store valutapar og historisk har vundet en stor procentdel af sine handler. Quantum Binary Signals features Det er nemt og hurtigt at komme i gang med Quantum Binary Signals. Du tilmelder dig bare deres service ved hjælp af tilmeldingsformularen på deres hjemmeside, så...
Quantum Binary Signals er en udbyder af signaler til binære optioner, der har specialiseret sig i store valutapar og historisk har vundet en stor procentdel af sine handler. Quantum Binary Signals features Det er nemt og hurtigt at komme i gang med Quantum Binary Signals. Du tilmelder dig bare deres service ved hjælp af tilmeldingsformularen på deres hjemmeside, så sender Quantum Binary Signals dig en bekræftelsesmail, hvorefter du begynder at modtage deres signaler. Signalerne bliver udsendt pr. e-mail eller SMS-besked og omfatter aktivet, optionstypen og den udløbstid, der skal anvendes. [table id=36 /] Quantum Binary Signals udgiver et resume af deres trading-historik. Som for en hvilken som helst anden signaludbyder, der anvender en reel strategi til at generere signaler, varierer antallet af trading-signaler fra Quantum Binary Signal. I juni 2014 genererede Quantum Binary Signals 42 signaler, hvoraf 67 procent var vindende, hvis de blev anvendt korrekt, men den næste måned genererede Quantum Binary Signals til gengæld kun 9 signaler, hvoraf 78 percent førte til vindende handler, hvis de blev korrekt anvendt. Signaler udsendes udelukkende for valutapar. De fleste af dem bliver genereret for store par som euro mod US-dollar eller US-dollar mod japansk yen. Alt i alt har Quantum Binary Signals genereret nok signaler med en tilstrækkelig god træfsikkerhed til at skabe et pænt udbytte i slutningen af måneden, men desværre afslører Quantum Binary Signals ikke noget om, hvordan de genererer deres signaler - hvilken strategi, de anvender, eller hvilke indikatorer. Prissætning Quantum Binary Signals tilbyder en 7-dages prøveperiode $9.99, som du kan bruge til at afprøve deres service. Hvis du ikke bryder dig om den, kan du afmelde dit abonnement til enhver tid i løbet af prøveperioden, men hvis du ikke afmelder det, vil abonnementet automatisk blive til et månedligt abonnement til $99.99 om måneden ved afslutningen af prøveperioden. [table id=36 /] Quantum Binary Signals prissætning svarer til branchestandarden. De fleste andre signaludbydere tager også omkring $100 om måneden, så det bør ikke være prisen, der er dit væsentligste kriterium, når du vælger en signaludbyder. Undersøg i stedet om de signaler, Quantum Binary Signals genererer, svarer til dine krav, og om de udbudte aktiver er dem, du leder efter.

Quantum Binary Signals

Quantum Binary Signals LogoQuantum Binary Signals er en udbyder af signaler til binære optioner, der har specialiseret sig i store valutapar og historisk har vundet en stor procentdel af sine handler.

Quantum Binary Signals features

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med Quantum Binary Signals. Du tilmelder dig bare deres service ved hjælp af tilmeldingsformularen på deres hjemmeside, så sender Quantum Binary Signals dig en bekræftelsesmail, hvorefter du begynder at modtage deres signaler. Signalerne bliver udsendt pr. e-mail eller SMS-besked og omfatter aktivet, optionstypen og den udløbstid, der skal anvendes.


quamtum-binary-signals-goto
Få 7-dages prøveperiode for kun $9,99 hos Quantum Binary Signals!

Quantum Binary Signals udgiver et resume af deres trading-historik. Som for en hvilken som helst anden signaludbyder, der anvender en reel strategi til at generere signaler, varierer antallet af trading-signaler fra Quantum Binary Signal. I juni 2014 genererede Quantum Binary Signals 42 signaler, hvoraf 67 procent var vindende, hvis de blev anvendt korrekt, men den næste måned genererede Quantum Binary Signals til gengæld kun 9 signaler, hvoraf 78 percent førte til vindende handler, hvis de blev korrekt anvendt.

Signaler udsendes udelukkende for valutapar. De fleste af dem bliver genereret for store par som euro mod US-dollar eller US-dollar mod japansk yen.

Alt i alt har Quantum Binary Signals genereret nok signaler med en tilstrækkelig god træfsikkerhed til at skabe et pænt udbytte i slutningen af måneden, men desværre afslører Quantum Binary Signals ikke noget om, hvordan de genererer deres signaler – hvilken strategi, de anvender, eller hvilke indikatorer.

Prissætning

Quantum Binary Signals tilbyder en 7-dages prøveperiode $9.99, som du kan bruge til at afprøve deres service. Hvis du ikke bryder dig om den, kan du afmelde dit abonnement til enhver tid i løbet af prøveperioden, men hvis du ikke afmelder det, vil abonnementet automatisk blive til et månedligt abonnement til $99.99 om måneden ved afslutningen af prøveperioden.


quamtum-binary-signals-goto
Få 7-dages prøveperiode for kun $9,99 hos Quantum Binary Signals!

Quantum Binary Signals prissætning svarer til branchestandarden. De fleste andre signaludbydere tager også omkring $100 om måneden, så det bør ikke være prisen, der er dit væsentligste kriterium, når du vælger en signaludbyder. Undersøg i stedet om de signaler, Quantum Binary Signals genererer, svarer til dine krav, og om de udbudte aktiver er dem, du leder efter.