Hvad er en robot?

Robot - Hvad er en robot?Teknisk analyse har ét hovedformål: At eliminere menneskelige faktorer som følelser og fejl fra trading-processen. En perfekt trader vil arbejde næsten lige som en maskine, idet han nøje overholder foruddefinerede regler og udfører de beslutninger, reglerne fører til uden at anvende sin egen dømmekraft, selv efter længere rækker af gevinst- eller tabsgivende handler.

Denne disciplin er ekstremt krævende for “almindelige mennesker”, og det kræver mange års erfaring at opnå et niveau, hvor man nærmer sig robottens evigt upåvirkede og helt igennem følelsesforladte måde at handle på.

Derfor er nogle smarte tradere kommet frem til den i grunden oplagte konklusion, at hvis forbilledet for en god trader er at fungere som en maskine, kan man lige så godt lade en maskine udføre handlerne. Således har de udviklet computerbaserede mekaniske trading-systemer, der overtager alle aspekter ved tradingen og dermed, en gang for alle, udelukker traderen fra beslutningsprocessen.

Den type systemer kaldes robotter.

The Best Robots

Robot
Pris
Testet
  
binaryoptionsrobot-logo2
Gratis
Ja
Anmeldelse

Robotter fortolker signaler, beslutter hvornår du skal gå ind på et marked, hvilken optionstype der skal anvendes, og hvor meget der skal investeres.

Der er to måder at få en robot på:

  • Du kan lave én selv, eller
  • Du kan købe en robot

Eftersom de fleste mangler den viden om programmering, der skal til for at kunne skrive de mange linjers kode, der indgår i en robot, vil den eneste mulighed for dem være at købe en robot.

Hvad er en robot?
Giv din vurdering