Gratis robot

Den første gratis robot har endelig set dagens lys. Heldigvis standser Binary Option Robot ikke dér i bestræbelserne på at afkaste de gamle byrder.

Hvordan kan jeg få en gratis robot?

Robotter er programmer, der kan udføre hele trading-processen for dig. De analyserer markedet, finder investeringsmuligheder og investerer på egen hånd.

Desværre har robotter altid været dyre. Hidtil har dét at købe en robot været forbundet med at investere en stor sum penge i et produkt, hvor du ikke har nogen chance for at vide, om det er pengene værd eller ej. Mange robotter tilbød gratis prøveperioder, men prøveperioderne var ofte begrænset til blot 7 eller 10 dage, hvilket er alt for kort tid til at evaluere robotten omhyggeligt.

Heldigvis er de hårde tider forbi. Markedet har langt om længe lavet en robot, der løser problemet med for høje indledningsvise investeringsomkostninger.

Denne robot kommer fra Binary Option Robot. For dig som trader er robotten fuldstændigt gratis. Din broker vil betale gebyret for dig.

Systemet er genialt. Endelig lægges omkostningerne der, hvor de hører hjemme. Når der er så mange brokere af binære optioner, der konkurrerer om at få dig som kunde, hvorfor skulle du så betale de penge, der gør dig til deres kunde? Du kan nøjes med at oprette en konto hos én af de brokere, der kerer sig nok om dig til, at de vil betale omkostningen for dig.

BOR-728x141_2

Andre features ved Binary Option Robot

Heldigvis tilbyder Binary Option Robot dig mere end bare det gratis abonnement. Folkene bag Binary Option Robot har åbenbart gerne villet slippe af med en hel række dårlige vaner fra andre binære robotter – og har ikke begrænset sig til at fjerne gebyrerne.

100% automatiseret trading-software

Med Binary Option Robot behøver du ikke at gøre noget som helst. Mange andre robot-udbydere kommer med lignende løfter, men deres robotter skal installeres på din computer, du skal være forbundet til internettet hele tiden osv.

Når du bruger Binary Option Robot, er det ikke længere nødvendigt. Efter du har oprettet din konto, vil Binary Option Robot trade 100% automatisk for dig, selv hvis du ikke er forbundet til internettet.

Systemet lader dig endelig nyde den frihed, en binær robot bør give dig – konfigurér den, og glem alt om den. Du kan lægge dig til at sove eller tage på stranden – Binary Option Robot vil løbende trade for dig, mens du er væk.

Automatisk Stop Loss

Den indbyggede fare ved de fleste robotter har hele tiden været, at de kunne tabe alle dine penge, mens du er væk. Selv om Binary Option Robot anvender en meget velgennemtænkt proces, der lader eksperter handle for dig, vil handel med binære optioner altid forblive et talspil, der baserer sig på sandsynligheder. I ethvert spil af den type vil der altid være en risiko for, at man får en stribe af tabende handler.

Det er derfor, Binary Option Robot giver dig muligheden for at sætte et automatisk stop loss. Så snart du rammer en stribe af nederlag, og din saldo falder under et vist beløb, vil Binary Option Robot ophøre med at handle for dig. Det giver dig tid til at kigge på din konto, omdefinere din investering pr. handel og påbegynde dit comeback.

De fleste andre robotter ville blot blive ved med at handle og lave alt for store investeringer i forhold til det mindre beløb, du har nu, indtil alle dine penge er væk. Det gør Binary Option Robot ikke, hvilket er en uvurderlig fordel.

Ingen download påkrævet

Binary Option Robot opretholder deres løfte om en fuldt automatiseret robot, der kører, uden du behøver at gøre noget, ved ikke at kræve, at du downloader og installerer software på din computer. Dette gør deres proces hurtigere, nemmere og sikrere.

Gratis robot
Giv din vurdering