Fordele og ulemper ved robotter

Fordele og ulemper ved robotterDen største fordel ved robotter er deres konsekvente opførsel. Så snart de bliver aktiveret, holder de sig til deres trading-strategi og pengeforvaltning uanset hvad – der vil aldrig være noget, der får den til at træffe forhastede beslutninger eller til at investere på baggrund af frustration. Lær alt om fordele og ulemper ved robotter her.

De tradere, der mangler den mentale udholdenhed til at få succes, kan have stor nytte af at lade en computer overtage deres beslutningsproces.

Robotter er computerprogrammer, der nemt kan indeholde mange tusinde linjers kode, mange af dem har over 50.000 eller 100.000 linjer. Det er én af de største ulemper ved robotter – de fleste tradere vil ikke selv være i stand til at lave dem og er derfor nødt til at købe en robot. Når du køber robotten, bliver det næsten umuligt for dig at afgøre, hvad robotten gør helt nøjagtigt, samt om den vil kunne leve op til de løfter, som deres designere har lavet.

Du vil således i et vist omfang være nødt til at sætte din lid til og satse penge på noget, du ikke forstår til bunds.

The Best Robots

Robot
Pris
Testet
  
binaryoptionsrobot-logo2
Gratis
Ja
Anmeldelse

Undgå typiske fejltagelser – lær om fordele og ulemper ved robotter

Ligesom det er tilfældet for de fleste andre forhold, der har med trading og teknisk analyse at gøre, har også robotter deres svagheder og styrker, og der er også fordele og ulemper ved robotter. Hvis du leder efter en robot, du kan bruge i din trading, så sørg for at undgå følgende typiske fejltagelser:

1) At bruge den forkerte tidsramme eller forkerte aktiver

Afhængigt af inden for hvilken tidsramme og hvilke aktiver eller hvilket aktiv, du handler, vil markedet opføre sig meget forskelligt.

Indenfor korte tidsrammer er der f.eks. en tendens til, at priser bevæger sig langt mere tilfældigt og danner færre trends end tilfældet er indenfor tidsrammer af længere karakter. Der er også væsentlige forskelle mellem aktier, hvis priser udelukkende drives af udbud og efterspørgsel skabt af tradere, og andre aktiver som f.eks. valutaer, hvis priser også drives af det udbud og den efterspørgsel, som økonomiske faktorer skaber.

Derfor vil en robot, der er designet til aktier og lange tidsrammer generere forfærdelige resultater, hvis den bliver anvendt til valutaer over korte tidsrammer. Hvis du beslutter dig for at købe en robot, skal du sørge for at anvende den til det aktiv og den tidsramme, den er designet til. I det tilfælde hvor du vælger selv at designe en robot, skal du hele tiden holde dig for øje, hvilket aktiv og hvilken tidsramme, du designer den til.

2) At bruge en robot på grund af dovenskab

Hvis du er nybegynder inden for trading og tror, du bare kan købe dig fra at lære reglerne for teknisk analyse, så kan du godt tro om igen. Som teknisk analytiker bør du forstå, hvad din robot gør, og hvorfor den gør det. En trader, der ikke forstår, hvad hans robot laver, vil stille spørgsmålstegn ved den, hver gang den taber en handel, og ende med at opgive den. Spar tid og penge, og køb kun en robot, hvis du ved, hvordan den fungerer.

3) Hele tiden at ændre indstillingerne for robotten

En robot vil være en automatiseret udgave af din trading-strategi, og du bør ikke ændre din strategi for ofte. Derfor bør du heller ikke ændre din robot hele tiden, ellers vil du forøge dine tab.

Design din robot nøje lige fra begyndelsen, og modstå fristelsen til hele tiden at prøve en ny indikator, et nyt candlestick-mønster osv.

Fordele og ulemper ved robotter
2.3 (46.67%) 3 Stemmer