BinaryOptionRobot

binaryoptionrobotBinaryOptionRobot tilbyder en unik forretningsmodel, der kombinerer en gratis robot med pålidelige signaler, nem betjening og masser af værktøjer til at justere robottens funktion. Dette system har en række forskellige fordele, der kan gøre dit liv som trader lettere, især hvis du lige er begyndt på din tradingkarriere.

Den komplette anmeldelse af BinaryOptionRobot

Priser

BinaryOptionRobots prissætning er naturligvis det, der skiller den ud fra mængden. Hvor andre robotter afkræver dig hundredvis af dollars for deres service, har BinaryOptionRobot fundet en måde at give dig deres tjeneste gratis på.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Det faktum, at den er gratis, betyder ikke, at du får en dårligere service. BinaryOptionRobot har fundet en måde at få din broker til at betale for din robot på, hvilket betyder, at BinaryOptionRobot har de samme midler som enhver anden robot, de får dem bare fra en anden kilde.

Når du tilmelder dig BinaryOptionRobot, skal du også tilmelde dig hos en af ​​deres brokerpartnere. Disse brokere betaler BinaryOptionRobot penge for den kunde, de henviser, og disse penge tæller som din betaling. Da du har alligevel har brug for en broker, fungerer dette arrangement perfekt for dig.

BinaryOptionRobots brokerpartnere omfatter de bedste i branchen. Du kan trygt vælge en hvilken som helst af dem, da de alle udbyder de rigtige aktiver til BinaryOptionRobot, og alle giver høje afkast.

Med denne prismodel gør BinaryOptionRobot det let og helt uden risiko at få en robot. Særligt nye tradere kan drage fordel af en gratis robot. Hidtil har nye tradere måttet beherske teknisk analyse for at kunne trade for penge nok til at få en robot, hvilket ikke giver megen mening. Hvorfor skulle du bruge årevis på at lære noget, du alligevel ikke ønsker at bruge?

Med BinaryOptionRobot kan nye tradere springe lige til den gode del og bruge en robot fra starten. Eftersom de ikke behøver at betale nogen penge, risikerer de ingenting, og kan ophøre med at anvende tjenesten på ethvert tidspunkt, hvis de ikke kan lide den – et enestående tilbud.

Features

BinaryOptionRobot lader dig styre en stor del af, hvad robotten gør. Du kan vælge at outsource hele din tradingproces og glemme alt om den i årevis, men du kan også vende tilbage fra tid til anden og justere BinaryOptionRobot, så den trader i overensstemmelse med dine præferencer.

BinaryOptionRobot giver disse muligheder for at styre din trading:

  • Stop loss: Ophør med at trade efter en række af tabte handler. Denne funktion er vigtigt for de tradere, der ønsker løbende at justere deres investering pr. handel i relation til den samlede saldo.
  • Invester i den modsatte retning af, hvad BinaryOptionRobot foreskriver. Vi anbefaler ikke, at du anvender denne funktion.
  • Bestem din investering pr. handel: Juster din investering pr. handel.
  • Bestem dit risikoniveau: Vælg hvilke risikoniveauer du ønsker at trade på, så du kan begrænse dig til sikre signaler (færre handler) eller oså investere på mere risikobetonede signaler (flere handler, men højere risiko).

22 sprog

Traditionelt var én af ​​ulemperne ved robotter, at de for det meste havde fokus på engelsktalende kunder. Med BinaryOptionRobot forholder det sig anderledes. De tilbyder 22 forskellige sprog, så enhver trader kan finde et sprog, der passer til dem.

Når du har med indstillinger for dine investeringer at gøre, er det vigtigt at forstå alt, hvad du gør. At have en robot til rådighed på dit modersmål er et vigtigt skridt i retning af fejlfri trading.

Kundesupport

BinaryOptionRobot tilbyder 24-timers kundesupport via livechat. Hvis du har et problem, kan du altid kontakte nogen, der kan hjælpe dig.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Processen

Sammenlignet med de fleste andre brokere er BinaryOptionRobots tilmeldingsproces er hurtig og nem. Tilmeldingsprocessen kræver kun tre enkle trin:

  1. Indsend den korte tilmeldingsformular på BinaryOptionRobots hjemmeside. Formularen kræver kun de helt grundlæggende oplysninger om dig, såsom dit navn, e-mail og valuta.
  2. Tilmeld dig hos en af ​​BinaryOptionRobot brokerpartnere. Denne broker betaler dit registreringsgebyr hos BinaryOptionRobot. Hele processen er så let, som den kan blive, da du kun behøver at klikke på “opret konto” ud for navnet på brokeren i BinaryOptionRobots afsnit for medlemmer.
  3. Indskyd penge hos din udvalgte broker. Du skal selvfølgelig have penge på din konto for at komme i gang med at trade. BinaryOptionRobot giver dig en anden simpel formular til dette formål.

Du kan gennemføre hele registreringsprocessen inden for 5 minutter, og du behøver ikke at forlade BinaryOptionRobots hjemmeside.

Når du har oprettet din konto, kan du tilgå de detaljerede indstillinger, vi talte om tidligere, ved at klikke på “flere indstillinger” ved siden af ​​din brokers navn. BinaryOptionRobot giver dig mulighed for at definere forskellige indstillinger for hver broker, hvilket gør det muligt for dig at anvende flere strategier samtidigt eller skræddersy en strategi til hver enkelt broker.

Konklusion

Du får BinaryOptionRobot til en yderst favorabel pris – men det giver dig alligevel alle de samme features som en dyr broker – og mere endnu. Opsætning af din robot og styring af din trading er så simpelt, som det kan blive, og på grund af de tætte partnerskaber med brokerne vil du aldrig støde på tekniske problemer. Særligt nye tradere kan næppe finde en lettere robot at starte med end BinaryOptionRobot.

 

BinaryOptionRobot
Giv din vurdering