BinaryOptionRobot VIP

BinaryOptionRobot VIPBinaryOptionRobot, det eneste gratis robot på markedet, tilbyder nu en forbedret BinaryOptionRobot VIP service – og den er også gratis. Også i dette tilfælde er det lykkedes dem at finde en genial måde at tilbyde deres service gratis på – det eneste, du skal gøre, er at henvise én kunde til dem – så vil du blive opgraderet til VIP-konto.

Hvilke features tilbyder BinaryOptionRobot VIP konto?

BinaryOptionRobots VIP konto er en opgraderet version af deres standard konto. Du får alle funktionerne fra standard kontoen og mere oveni::

  • Pålidelige signaler: BinaryOptionRobot analyserer markedet og finder tradingmuligheder for dig.
  • Automatisk trading: BinaryOptionRobot overtager hele tradingprocessen for dig – finder muligheder, investerer, forvalter dine penge. Du er fri og kan bogstaveligt talt tjene penge, mens du sover.
  • Brugerdefinerbar trading: BinaryOptionRobot giver dig mulighed for at vælge, hvor mange penge du vil investere pr. handel, hvornår du skal bruge en stop loss-indstilling, og hvornår du skal bruge reverse trading. Det er her, VIP-kontoen kommer ind og giver dig en ekstra funktion til at vælge risikoniveauet for de signaler, du ønsker at handle på.
binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Med denne ekstra funktion til justering af risikoniveauet har BinaryOptionRobot tilføjet en interessant mulighed til deres tjeneste. Selv om det er endnu for tidligt at vurdere, hvordan denne funktion vil påvirke de faktiske tradingresultater, har de fleste trader længe ønsket sig en mulighed for at vælge, hvilke handler de gerne vil have deres robotter til at udføre, og hvilke de ikke vi have udført.

For alle tradere er det vigtigt at forstå, at de ved kun at vælge lavrisikohandler i teorien vil øge gevinstfrekvensen, men at de også vil reducere antallet af gennemførte handler. Derfor er det langt fra sikkert, at den øgede gevinstfrekvens også vil medføre større afkast. Kort sagt er det mere indbringende at vinde 70 procent af 20 handler end at vinde 80 procent af 5 handler.

For at få en detaljeret forståelse af, hvordan de forskellige indstillinger påvirker BinaryOptionRobots resultater kan du klikke på vores link og derefter kigge på afsnittet “signaler” på BinaryOptionRobots hjemmeside.

Hvordan kan jeg få en VIP-konto?

Som det gør sig gældende for hele deres tjeneste, tilbyder BinaryOptionRobot deres VIP-konto gratis og har i stedet fundet en anden måde at betale tjenesten for dig på. Det eneste, du skal gøre, er at henvise en ny kunde til BinaryOptionRobot, så vil din konto vil blive opgraderet til VIP-pakken.

For hver henvisning bliver din konto opgraderet i to måneder. Ved at henvise flere kunder kan du forlænge din VIP-status. Dette system giver mening, idet BinaryOptionRobot forsøger at undgå at give en VIP-service til inaktive kunder, men det kræver også, at du hele tiden holder øje med ​​din kontostatus.

For at sikre, at du bliver belønnet for hver henvist kunde, skal du altid anvende dit personlige henvisningslink. Dette link indeholder din personlige id, som fortæller BinaryOptionRobot, at det er dig, der har henvist en kunde. Hvis du henviser en kunde uden dit link, kan BinaryOptionRobot ikke spore henvisningen tilbage til dig, og du vil ikke få din belønning.

Din henvisning er fuldført, når din henviste kunde har indskudt penge hos brokeren, han tilmeldte sig gennem BinaryOptionRobot. Eftersom denne mægler betaler omkostningerne for kundens robot, giver det mening, at BinaryOptionRobot vælger dette tidspunkt at belønne dig på.

Konklusion

BinaryOptionRobot VIP konto tilføjer en interessant ny prismodel branchen for ​​binære robotter. Det, at de giver dig dig mulighed for at få en bedre service gratis er en uomtvistelig fordel for enhver trader. Hvorvidt det justerbare risikoniveau er så vigtigt for dig, at du ønsker at blive ved med at henvise nye kunder, er noget, du er nødt til selv at afgøre.

BinaryOptionRobot VIP
Giv din vurdering