BinaryOptionRobot Signaler

BinaryOptionRobot SignalerBinaryOptionRobot giver dig mulighed for at styre din risiko ved at vælge signaler fra 4 forskellige risikoniveauer. Med denne unikke funktion er BinaryOptionRobot en af ​​de første binære robotter, der giver dig mulighed for at styre din risiko. Lær mere om BinaryOptionRobot signaler her:

Hvilke muligheder har du når det kommer til BinaryOptionRobot signaler?

Med VIP-kontoen tilbyder BinaryOptionRobot dig en enestående, ny funktion: Den tillader dig at vælge, hvilke signaler du ønsker at handle på, fra fire forskellige kategorier.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

BinaryOptionRobot genererer signaler i følgende fire kategorier:

  • Høj risiko,
  • Mellemhøj risiko,
  • Moderat risiko,
  • Lav risiko.

Du kan vælge kun at bruge signalerne fra én kategori eller kombinere flere kategorier. Hvis du vil, kan du også handle på alle signalkategorier.

Denne funktion giver dig mulighed for aktivt at styre din risiko bedre, end de fleste andre robotter giver dig mulighed for. Afhængigt af dine foretrukne indstillinger kan du vælge mellem mere end 20 valgmuligheder.

Hvilke signaler skal du vælge?

Som altid med binære optioner er valget af de rigtige signaler en afvejning mellem kvalitet og kvantitet. For at maksimere din indtjening er du nødt til at finde den gyldne middelvej.

Den mest risikosky indstilling ville være kun at handle på lavrisiko-signaler. I teorien bør denne indstilling give dig mulighed for at vinde den højeste procentdel af dine handler.

Optimering af din gevinstfrekvens er dog ikke ensbetydende med, at du maksimerer din indtjening. Det ville være bedre at vinde 65 procent af 10 daglige handler end at vinde 70 procent af 2 daglige handler.

Ved kun at handle på lavrisiko-signaler kan du finde dig i denne situation. Du kan vinde en højere procentdel af dine handler, men det lavere samlede antal handler kan skade din fortjeneste betydeligt.

Ved også at trade på mere risikable signaler vil du reducere din gevinstfrekvens, men der er også en chance for, at det højere antal handler vil mere end kompensere for det.

Desværre er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng. Som trader bør du vælge den indstilling, du føler dig bedst til mode med. Hvis du er usikker, kan du gøre to ting:

  1. Start med signaler med lav risiko, og arbejd dig op derfra. Ved at anvende de sikreste signaler først, kan du få en fornemmelse for BinaryOptionRobot. Når du ved, hvilke afkast du kan forvente, kan du begynde også at handle på mere risikobetonede signaler, så du altid kan kontrollere, hvordan dine præstationer ændres med hvert trin. Fortsæt med at øge risikoen, indtil du har er nået frem til den perfekte indstilling for dig.
  2. Kontrollér resultaterne på BinaryOptionRobot hjemmeside. På deres hjemmeside offentliggør BinaryOptionRobot resultaterne for alle tradere i hver signalkategori. Hvis du ser på signalerne i hver kategori, kan du danne dig et første indtryk af, hvilket risikoniveau du vil føler dig tryg ved.

Hvis du kombinerer disse to metoder, vil du snart finde den rigtige indstilling for dig.

Sådan får du en VIP-konto

For at låse op for BinaryOptionRobots risikoindstillinger skal du have deres VIP-konto. Heldigvis er den meget nemmere at få end hos andre signaludbydere, eftersom det ikke kræves, at du investerer en masse penge. Det eneste, du skal gøre, er at henvise en ny kunde til BinaryOptionRobot, så får du to måneders VIP-konto gratis.

Med dette tilbud giver BinaryOptionRobot alle mulighed for at få en fremragende robot. Selv nybegyndere, der stadig har brug for hver eneste krone til tradingen, kan få en robot, der giver dem muligheden for fuldstændig at outsource deres tradingproces og derved frigør dem fra at skulle studere teknisk analyse i årevis.

BinaryOptionRobot Signaler
Giv din vurdering