BinaryOptionRobot Pris

BinaryOptionRobot PrisBinaryOptionRobots pris er den bedste pris blandt alle binære robotter – for dig er den nemlig gratis. Din binære broker betaler prisen for dig. Med dette tilbud kan du få alle de fordele, fuldstændig automatisk trading med binære optioner giver, uden at skulle investere noget selv.

Hvordan kan BinaryOptionRobot tilbydes gratis?

Mange binære tradere er forundrede over, hvordan BinaryOptionRobot kan tilbydes gratis. Nogle konkluderer endda, at en gratis service næppe kan være noget værd, og vælger i stedet at investere en masse penge i andre robotter, der ofte skaber ringere resultater end BinaryOptionRobot.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Sandheden er, at BinaryOptionRobot kun er gratis for dig – din broker vil derimod skulle betale dit gebyr for dig.

Dette system er lige så genialt, som det er ærligt. Sandheden er, at listen over anbefalede brokere, som de fleste robotter præsenterer deres kunder for er baseret på den samme model. Disse robotter får en belønning for hver kunde, de henviser til deres anbefalede brokere.

I modsætning til BinaryOptionRobot beholder disse robotter imidlertid pengene for sig selv, men kræver alligevel, at du betaler høje gebyrer, så de rent faktisk får dobbelt profit. Denne forretningsmodel er, for at sige det mildt, tvivlsom. Når alt kommer til alt, er det dig, der abonnerer på en broker, så du bør også få den belønning, brokeren er villig til at betale.

BinaryOptionRobot gør det rigtige og bruger belønningen til at betale for robotten, hvorved du får fordelene. Du får en ny broker og en gratis robot oven i købet – en rigtigt god handel, der bereder dig på succes, uden du skal betale noget for det.

Nu hvor du forstår denne geniale, kundevenlige prismodel, vil du også indse, at BinaryOptionRobot er lige så god som enhver anden robot, selvom den er gratis for dig. Du betaler dit gebyr ved at tilmelde dig hos en broker fra BinaryOptionRobots liste, hvilket sikrer, at denne broker vil betale dit tilmeldingsgebyr.

BinaryOptionRobot har forpligtet sig så grundlæggende til denne idé om en gratis tjeneste, at de kræver, at du bruger en af deres anbefalede brokere for at få deres tjeneste. Der er ingen mulighed for, at du selv kan betale gebyret og undlade at tilmelde dig hos en broker.

Eftersom BinaryOptionRobots liste over anbefalede brokere omfatter de bedste i branchen – fra Banc De Binary til No1options – er dette ikke et problem. Derudover tilbyder alle brokerne tilmeldingsbonus på op til 100 procent og mere endnu, hvilket vil gøre din opstart endnu nemmere.

Hvem bør bruge BinaryOptionRobot?

Det giver næsten sig selv, at du er nødt til at få dig en gratis robot, der kan tjene penge til dig. Enhver trader kan drage fordel af sådan et tilbud. Tilbuddet er dog særligt velegnet til nye tradere med en lille kontantbeholdning, der ellers ville have råd til en robot.

De fleste nye tradere begynder med $1000 eller derunder, hvilket gør det til en vanskelig – eller umulig – beslutning at investere $500 i en robot. Med BinaryOptionRobot kan disse tradere investere deres penge, dér hvor de mest har brug for dem – i deres tradingkonto. Med de bonusser, som BinaryOptionRobots brokere tilbyder, vil disse tradere endda få en bonus og vil dermed kunne indlede deres karriere med en højere kontosaldo end deres samlede investeringer plus en robot.

Selv hvis disse nye tradere skulle finde, at de hellere vil handle uden en robot, har de ikke mistet noget. Derfor anbefaler vi, at alle nye tradere prøver BinaryOptionRobot af. Det vil gratis lære dig en masse om binære optioner.

BinaryOptionRobot Pris
Giv din vurdering