BinaryOptionRobot Præstation

BinaryOptionRobot PræstationBinaryOptionRobot giver dig effektive værktøjer til at styre ​​robottens virkemåde. For at få mest muligt ud af disse værktøjer har du imidlertid brug for at vide et par ting, der kan gøre en enorm forskel på fortjenestem af ​​din trading. Læs mere her på BinaryOptionRobot præstation.

Hvordan kan jeg styre BinaryOptionRobots præstation?

En af de gode features i BinaryOptionRobot er muligheden for at styre din robot med dybdegående værktøjer. Med disse værktøjer kan du helt ændre din robots virkemåde – derfor er det vigtigt, at du forstår hvert enkelt værktøj og ved, hvordan du anvender det.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Specifikt tilbyder BinaryOptionRobot følgende funktioner til at styre præstationerne:

Investeringsbeløb pr. handel

Med innvesteringsbeløb pr. handel bestemmer du, hvor meget du vil have BinaryOptionRobot til at investere på hver enkelt handel, den udfører for dig.

Investeringsbeløb pr. handel er den vigtigste indstilling, fordi en for højt sat værdi hurtigt kan ruinere dig. Modstå fristelsen til bare at vælge et beløb, der virker fornuftigt, og anvend i stedet et pålideligt money management system.

Et pålideligt money management system indebærer altid, at du investerer en lille, fast procentdel af din samlede saldo pr. handel. Denne procentdel bør være et sted mellem 2 og 5 procent. Med en kontosaldo på $1000 bør du for eksempel investere omkring $20 til $50 pr. handel, ikke mere.

Dette kan måske virke overdrevent forsigtigt for nye tradere, men når du har oplevet realiteterne ved trading med binære optioner, vil du forstå betydningen af ​​at investere så lidt.

Med binære optioner vil du aldrig vinde alle dine handler. Selv de allerbedste tradere vinder kun omkring 70 procent af deres handler. Det er mere end nok til at tjene penge på det, men du er nødt til at påregne, at 30 procent af dine handler uundgåeligt vil blive tabt.

Nogle af disse tab vil komme i en stime. Selv, hvis du gør alt perfekt, vil du nogle gange tabe 5 eller 7 handler i træk – statistisk set. Hvis du investerer 10 procent af din samlede saldo pr. handel, vil en sådan tabsrække ruinere dig.

For at overleve tabsrækker og få din kapital til at vokse støt, når tingene flasker sig for dig, skal du administrere dine penge fornuftigt. BinaryOptionRobot giver dig det perfekte redskab til at gøre det.

Stop loss

Stop loss-funktionen giver dig mulighed for at ophøre med at trade, når BinaryOptionRobot har tabt et vist antal handler i løbet af dagen.

Ved første øjekast kan stop loss-funktionen synes som det perfekte værktøj til at undgå en tabsrække. Sandheden er dog, at hvis du ved, at du vinder omkring 70 procent af dine handler med BinaryOptionRobot, vil sandsynligheden for at vinde den næste handel altid være 70 procent, selv efter en tabsrække på 5 handler.

At ophøre med tradingen efter et par tabte handler vil derfor ikke hjælpe dig med at vinde flere handler.

Hvorvidt stop loss-funktionen alligevel kan forbedre dine tradingpræstationer afhænger af hvor meget du investerer pr. handel. Hvis du følger vores anbefaling, behøver du ikke et stop loss. Hvis du investerer for meget, eller hvis du kun kan tjekke din konto en gang hver anden uge, kan en begrænsning på antallet af handler dog være nyttig. Ikke desto mindre anbefaler vi, at du holder dig til at anvende en et pålideligt money management system og ikke anvender stop loss-funktionen.

Reverse trading

Ved reverse trading giver BinaryOptionRobot dig muligheden for at investere i det stik modsatte af, hvad den selv forudsiger. Når denne indstilling er aktiveret, vil en kort signal fra BinaryOptionRobot føre til lange investeringer, og et langt signal fra BinaryOptionRobot vil medføre en kort investering.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du deaktiverer denne indstilling. Eftersom binære optioner kun har to mulige udfald (priserne går op eller priser går ned), vil selv tilfældige signaler generere en gevinstfrekvens på 50 procent – det er den laveste gevinstfrekvens, som ingen kan falde under. Ved reverse trading på tilfældige signaler, vil gevinstfrekvensen ikke øges, den vil stadig være på 50 procent.

Så længe BinaryOptionRobots professionelle tradere blot kan forbedre gevinstfrekvensen af deres signaler en smule i forhold til tilfældige signaler, vil du klare dig værre, hvis du laver reverse trading. I stedet for 51 procent vil din gevinstfrekvens falde til 49 procent; i stedet for 60 procent, vil din gevinstfrekvens 40 procent – du kan ikke vinde.

Du bør altid slå reverse trading fra.

BinaryOptionRobot Præstation
5 (100%) 1 Stemme