BinaryOptionRobot Indstillinger

BinaryOptionRobot IndstillingerBinaryOptionRobot er en af ​​de mest brugerdefinerbare robotter på markedet. For at få de bedst mulige resultater er der dog et par ting, du skal vide. Vi afslører de bedste BinaryOptionRobot indstillinger lige her!

Bedste BinaryOptionRobot indstillinger

BinaryOptionRobot lader dig ændre tre egenskaber ved dens tradingproces. For hver af disse features er den bedste indstilling:

Investering pr. handel

Det er på en og sammem tid både den mest grundlæggende og den vigtigste indstilling for BinaryOptionRobot. Investerin pr. handel bestemmer, hvor meget BinaryOptionRobot investerer på hvert signal.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Med denne indstilling er det vigtigt, at du anvender et pålideligt money management system. Vi anbefaler, at du aldrig investerer mere end 2 til 5 procent af din samlede saldo pr. handel. Mange tradere begår den fejl at investere for meget på en enkelt handel, hvorved de bringer sig i en situation, hvor en gennemsnitlig tabsrække kan æde halvdelen af ​​deres kapital op – et tab, de kan ikke komme sig over.

Med muligheden for at styre din investering pr. handel giver BinaryOptionRobot dig mulighed for at øge din investering, efterhånden som din samlede saldo stiger, og mindske din investering efter en tabsrække.

Under forudsætning af en 2-procentinvestering pr. handel og en kontosaldo på $500,  investerer du $10 per handel. Efterhånden som din kontosaldo stiger, kan du øge din investering. Når du når en kontosaldo på $1000, skal din investering være $ 20. I tilfælde af en tabsrække, bør du atter reducere din investering. Du skal ikke vige tilbage fra at anvende skæve beløb, hvis de passer til den procentdel, du ønsker at investere.

Vi anbefaler generelt at starte med en investering på 2 procent pr. handel og øge dette beløb, efterhånden som du får mere selvtillid. Hvis du er i tvivl, bør du vælge mindre beløb, og aldrig gå over 5 procent.

Stop loss

BinaryOptionRobots stop loss-funktion giver dig mulighed for at afslutte dagens handler efter et bestemt antal tabte handler. I teorien er formålet med dette værktøj at hjælpe dig til at vente med at investere, til længere tabsrækker er overstået, og odds for at vinde en handel atter bedres. I virkeligheden er tingene dog noget mere komplicerede.

Brug stop loss-funktionen forsigtigt – hvis du gør alt rigtigt, er du bedre stillet uden.

Om det giver mening for dig at bruge stop loss-funktionen, afhænger af din money management. Med en optimal money management, hvor du investerer den lille procentdel af din samlede saldo, som vi anbefalede i det foregående punkt, vil stop loss-funktionen ikke kunne hjælpe dig.

Først, når du enten investerer for meget på en enkelt handel eller ønsker at overlade din konto til sig selv i lange perioder, giver brugen af stop loss-funktionen mening. I dette tilfælde kan du bruge den til at begrænse antallet af handler, før du tjekker din konto igen.

Under alle omstændigheder bør du deaktivere stop loss-funktionen. Årsagen til denne anbefaling er, at dine chancer for at vinde den næste handel altid er de samme – uanset om du har tabt eller vundet de sidste handler.

At standse tradingen efter et par tabte handler kan derfor ikke hjælpe dig til overordnet at vinde en større procentdel af dine handler. Det kan kun udskyde din næste vundne handel.

Vi anbefaler at holde stop loss-funktion slået fra. I stedet for at bruge stop loss for at kompensere for en mangelfuld money management kan du opnå bedre resultater ved at anvende et pålideligt money management system.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Reverse trading

I lighed med stop loss-funktioner er reverse trading en funktion, du bør holde dig væk fra.

Med reverse trading aktiveret vil BinaryOptionRobot gøre det stik modsatte af, hvad det aktuelle signal tilsiger. Det betyder, at hvis BinaryOptionRobots algoritme indikerer stigende priser, vil BinaryOptionRobot vende signalet og investere i faldende priser. Skulle BinaryOptionRobots algoritme indikere faldende priser, vil BinaryOptionRobot investere i stigende priser.

En sådan måde at investere på giver ingen mening. Fra et matematisk synspunkt er der ingen chance for, at reverse trading vil hjælpe dig – nogensinde, med nogen som helst robot.

Den enkle årsag til dette udsagn er, at binære optioner kun giver dig to muligheder – stigende eller faldende priser. I det lange løb vil tilfældige signaler generere den samme gevinsfrekvens som kast med en mønt – 50 procent. Selv den værste robot i verden skal derfor have ret mindst 50 procent af tiden – på lang sigt kan ingen komme under denne værdi. At vende signaler med en gevinstfrekvens på 50 procent om ville give dig nøjagtigt det samme – 50 procent i gevinstfrekvens. Selv i værste fald giver reverse trading altså ingen mening.

BinaryOptionRobot anvender et team af eksperter til at generere signaler. Hvis disse eksperter kan øge den gennemsnitlige gevinstfrekvens med blot 1 procent, vil reverse trading koste dig penge. I stedet for at vinde 51 procent af dine handler fag, ville du kun vinde 49 procent. I stedet for at vinde 60 procent af dine handler, ville du kun vinde 40 procent.

Brug aldrig reverse trading, under nogen omstændigheder.

BinaryOptionRobot Indstillinger
Giv din vurdering