BinaryOptionRobot Åbn Konto

BinaryOptionRobot Åbn KontoBinaryOptionRobot er helt gratis for dig. På grund af denne unikke prissætning er der imidlertig nogle få ting, du skal vide. Det kræver en lidt anderledes tilgang at anvende BinaryOptionRobot end for andre robotter.

Opret en konto hos BinaryOptionRobot – sådan gør du

Det er nemt at oprette en konto hos BinaryOptionRobot. Alt, du behøver at gøre, er  at gå til BinaryOptionRobots hjemmeside og udfylde en kort tilmeldingsformular, som kun kræver dit navn og din e-mailadresse. Så har du en konto hos BinaryOptionRobot.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

For at kunne bruge BinaryOptionRobot er du dog stadig nødt til at oprette en konto hos en broker. Dette trin er så vigtigt, fordi brokeren betaler for BinaryOptionRobot, hvilket hjælper dig til at få en gratis service.

Hvis du ikke opretter en konto hos en broker, kan du ikke bruge BinaryOptionRobot. Selv hvis du allerede har en konto hos en broker, vil denne broker ikke betale for BinaryOptionRobot, fordi de allerede har dig som kunde, og der er ikke noget incitament for dem til at betale penge for at få dig ind i folden.

For at få BinaryOptionRobot gratis skal du blot vælge en af ​​brokerne fra den liste, BinaryOptionRobot præsenterer dig for, efter du har indsendt deres tilmeldingsformular. Alle disse brokere er troværdige og fungerer godt i kombination med BinaryOptionRobot, så du kan trygt vælge en broker fra listen.

Vi anbefaler Banc De Binary, som tilbyder den bedste kundeservice og har mere fremtid end nogen af de andre brokere på listen, men dette er en lille forskel. Hvis du planlægger at lave et par handler selv uden BinaryOptionRobot, bør du vælge den broker, der fungerer bedst med din strategi og personlighedstype. Vores brokeranmeldelser kan hjælpe dig med at finde den bedste broker til dig.

Når du har valgt din broker, skal du klikke på det link, BinaryOptionRobot stiller til rådighed for dig for at komme til deres tilmeldingsformular. Det er vigtigt, at du bruger linket fra BinaryOptionRobot og ikke åbner brokerens hjemmeside et andet sted fra, Google for eksempel.

BinaryOptionRobots brokerlinks indeholder oplysninger, der fortæller brokeren, hvem der har henvist dig. Hvis du når frem til brokeren på anden måde end via linket, vil de ikke vide, at BinaryOptionRobot har henvist dig, og de vil ikke betale for din robot.

Linksene vil føre dig direkte til brokernes tilmeldingsformularer. Normalt kræver  disse formularer kun de mest grundlæggende oplysninger – dit navn, bopælsland, valuta, og e-mail. Udfyld formularen, så har du oprettet din konto hos brokeren.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Det sidste trin for at komme i gang med at trade er at indskyde penge på din konto. Alle brokere giver dig mulighed for at bruge kreditkort eller debitkort, bankoverførsler og et udvalg af internetbetalingsudbydere. Kreditkort- og debitkortindskud er øjeblikkelige og gratis, hvilket gør dem til den foretrukne betalingsmetode for de fleste tradere. Vælg betalingsmetoden, følge trinene, og så har du en konto med saldo på, der er klar til at trade fra.

Når du indskudt penge på tradingkonto, vil din broker betale for BinaryOptionRobot. Du har gennemført registreringsprocessen og kan nu bruge robotten.

BinaryOptionRobot Åbn Konto
Giv din vurdering