BinaryOptionRobot – Anmeldelse

BinaryOptionRobotBinaryOptionRobot anvender en genial, ny prismodel: For dig er BinaryOption Robot fuldstændig gratis. Din broker betaler nemlig dit tilmeldingsgebyr.

BinaryOptionRobot anmeldelse – hvad er de gode features?

Lad eksperter handle for dig

Inden for handel med binære optioner, vil det tage dig årevis at blive en ekspert. Heldigvis tilbyder BinaryOptionRobot dig en smutvej – med BinaryOptionRobot kan du nemlig lade en professionel trader handle for dig.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Eksperten analyserer markedet, leder efter gode muligheder og investerer i overensstemmelse hermed. Denne proces kan spare dig for mange års fejltagelser, mens du selv forsøger at lære at lave teknisk analyse.

BinaryOptionRobot lader dig oven i købet læse eksperternes tanker. BinaryOptionRobots eksperter udgiver nemlig hyppige rapporter om, hvad de ser på markedet, og hvordan de planlægger at tjene penge til dig.

Desuden udgiver BinaryOptionRobot hver eneste investering, deres professionelle tradere tidligere har lavet, så du kan se, hvornår de investerede i hvad, om handlen resulterede i en gevinst, et tab eller gik lige op.

Ved at kombinere historiske markedsrapporter og tradingresultater kan du med det samme se, om det, de professionelle tradere gør, fungerer eller ej. Dette gennemsigtighedsniveau er enestående, og det gør, at du kan træffe en langt bedre informeret beslutning, når du skal afgøre, om BinaryOptionRobot er den rette robot for dig.

Begynd nu:

BOR-728x141_2

11 valutapar at investere i

BinaryOptionRobot kan handle for dig i 11 forskellige valutapar så som EUR/USD, AUD/CHF eller GBP/JPY.

Alt i alt anvender BinaryOptionRobot et godt udvalg af aktiver. Det er specifikt nok til, at de professionelle tradere bliver specialister i hvert eneste aktiv, men også bredt nok til tilbyde gode trading-muligheder i enhver markedssituation.

Styr detaljerne vedrørende din trading

BinaryOptionRobot lader dig selv bestemme, hvor mange penge, du ønsker at investere pr. handel, og hvor mange investeringer, du gerne vil udføre pr. dag. Herudover kan du vælge, hvilke aktiver, du vil investere i, og hvilke, du ikke vil investere i. Hvis du føler, det måske ikke er en god idé at investere i et givet aktiv pt., kan du bare fjerne det fra din liste.

Med nogle af de nye features, der er på vej, kan du endda konfigurere et stop-loss, der afbryder dagens trading efter et vist antal tabte handler.

Disse valgmuligheder giver dig den kontrol, du behøver for at kunne styre, hvad der sker med dine penge, mens du overlader det hårde arbejde ved tradingen – markedsanalyser og søgen efter trading-muligheder – til en anden.

Prissætning hos BinaryOptionRobot

BinaryOptionRobots prissætning er den bedste, der nogensinde er set inden for trading med binære optioner: For dig er det gratis. Din broker vil betale omkostningen for dig. Det gør, at du kan investere alle dine penge dér, hvor du virkelig har brug for dem – på din trading-konto.

Du må ikke gøre den fejl at tro, at BinaryOptionRobots service må være ringere, fordi den er gratis. Når du opretter en konto hos din broker, vil BinaryOptionRobot få en bonus for at levere en kunde til denne broker. Det er sådan, du indirekte betaler dem. Et genialt system – og en win-win-situation for både dig og BinaryOptionRobot.

Processen

Det er nemt og hurtigt at åbne en konto hos BinaryOptionRobot. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en formular med de mest basale oplysninger. BinaryOptionRobot vil så tilbyde dig et udvalg af brokere, du kan oprette en konto hos. Du bør holde dig til disse brokere, da det er de brokere, BinaryOptionRobot virker godt sammen med.

binaryoptionrobot-trade-2
Brug den eneste 100% gratis robot på markedet - BinaryOptionRobot!

Opret blot en konto hos den broker, du helst vil have, og indsæt nogle penge på din konto, så er du klar til at begynde at trade.

BinaryOptionRobots konfiguration er én af de store fordele ved robotten. Du kan udføre det på få minutter, og du skal ikke engang betale penge for BinaryOptionRobot.

Den eneste lille ulempe er, at du altid vil skulle oprette en ny konto for at kunne bruge BinaryOptionRobot. Systemet virker ikke med eksisterende konti – men at få en gratis og velfungerende binær optionsrobot er dog hele anstrengelsen værd.

BinaryOptionRobot er også i gang med at lave en VIP-kontotype, der vil give dig endnu flere features til at forvalte dine investeringer. Foreløbig må vi bare vente og se, hvilke features det bliver. Hvis du klikker på linket til BinaryOptionRobots website, kan du se, om der er sket nye udviklinger i tiden, siden denne artikel blev skrevet.

BinaryOptionRobot – Anmeldelse
Giv din vurdering