Binary Auto Trader

Binary Auto Trader Logo LargeHvis du gerne vil tjene penge på binære optioner uden selv at behøve at trade, så er er auto-trader (eller robotter, som de også bliver kaldt) den perfekte mulighed for dig. I denne artikel ser vi nærmere på det system, som Binary Auto Trader tilbyder.

>> Opret dig hos Binary Auto Trader her! <<

Features ved Binary Auto Trader

Binary Auto Trader tilbyder dig et komplet trading-system. Når du tilmelder dig hos Binary Auto Trader, vil deres auto-trader automatisk blive kopieret ind i din konto for binære optioner og vil fra da af kontrollere hvert eneste aspekt af din trading.

Binary Auto Trader vil:

  • Generere trading-signaler
  • Sende dem til din trader
  • Oversætte disse signaler til trading-beslutninger
  • Og udføre beslutningerne automatisk

Signaler bliver genereret fra kl. 6 til kl. 18 GMT (Greenwich Mean Time). Eftersom du ikke behøver at gribe ind i Binary Auto Traders auto-tradingsystem, kan du anvende dem, uanset hvor i verden du opholder dig. Hvis du f.eks. bor i Asien, kan Binary Auto Trader tjene penge for dig, mens du sover.

Der bliver udelukkende investeret i store valutapar. Størstedelen af Binary Auto Traders handler finder sted for parret bestående af euro mod US-dollar (EUR/USD), og resten af handlerne er i andre store par som britisk pund mod US-dollar (GBP/USD) eller euro mod japansk yen (EUR/JPY).

Binary Auto Trader fremviser en detaljeret resultathistorik for alle de trading-beslutninger, de har genereret. I de fleste måneder skaber Binary Auto Trader en vinderandel omkring de 60 procent, men der er også flere undtagelser, hvor den er nået næsten op på 70 procent, og en enkelt undtagelse, hvor den faldt til 48 procent.

Alt i alt genererer Binary Auto Trader signaler der er træfsikre nok til, at du kan tjene penge på dem.

Prissætning

Binary Auto Trader udbyder fire forskellige abonnementsformer:

  • For $100 om måneden får du deres bronze-abonnement, der giver dig mulighed for at trade hos flere brokere på samme tid med en maksimal investering på $100 pr. signal.
  • Hvis du betaler $300 om måneden, får su sølv-abonnementet med de samme signaler, hvor du kan trade for op til $300 pr. handel.
  • Guld-abonnementet koster $500 om måneden og lader dig trade for op til $500 pr. signal.
  • Det dyreste abonnement, diamant-abonnementet, koster $1,000 om måneden og lader dig investere for op til $1000 pr. handel.

Ekstra features

Din abonnementstype definerer det maksimale beløb, du kan investere, men det er alligevel dig, der har det sidste ord om størrelsen på den investering, Binary Auto Trader anvender for hver handel.

Du kan styre deres trader med en Google Chrome-browser. Du skal bare installere Binary Auto Traders udvidelse og definere det beløb, du gerne vil investere pr. handel, så arbejder softwaren fremover ud fra denne indstilling. Denne feature er særligt interessant for nye tradere med en lille pengebeholdning, som bør begrænse deres investering pr. handel.

Funktionaliteten er også nyttig, hvis du gerne vil afprøve Binary Auto Trader med begrænset risiko til at starte med og senere ønsker at øge størrelsen af dine handler.

Med denne mulighed sætter Binary Auto Trader dig også i stand til at anvende en Money Management strategi. Du skal blot kontrollere din saldo hver dag og justere dit maksimale investeringsbeløb i overensstemmelse med saldo. Dine investeringer er selvfølgeligt fortsat – selv med diamant-abonnementet – begrænset til $1000 pr. handel.

En investering på $1000 pr. handel bør dog uden problemer være nok til at give dig et pænt afkast at leve af hver måned.

Binary Auto Trader
Giv din vurdering