Er binære robotter svindel?

Nye tradere skal bestemme sig for, om de vil anvende et automatiseret trading-system eller ej. Desværre er der mange nye tradere, der lader fordommene komme i vejen for at tjene penge med gode systemer. Denne artikel konfronterer de bekymringer, mange tradere har, når det drejer sig om at bruge automatiserede systemer.

Om binære robotter er noget nyt for dig

Mange tradere er skeptiske, når de første gang hører om robotter – løftet om at tjene penge uden at behøve løfte en finger lyder for godt til at være sandt. De læser om gevinstgarantier og en træfsikkerhed på omkring 80 procent og tænker ved sig selv: “Hvis det virkelig er sandt, hvorfor gør alle det så ikke bare?”. De konkluderer så, at robotter må være svindel, og at de bør holde sig fra dem.

Det spørgsmål, der trænger sig på, er: Er robotter svindel, eller kan du stole på, at de vil tjene penge for dig?

Desværre er der ikke noget nemt svar på det spørgsmål – den hurtige vækst af markedet for binære optioner har uden tvivl fremmet “tjen hurtige penge”-markedsføringen, selv hos ellers pålidelige udbydere af robotter.

Mange dygtige markedsføringsfolk har udnyttet denne nye niche til at reklamere intenst for robotter og signaler, der hævder at garantere succes, men i virkeligheden forårsager tab for traderne.

Verdens første gratis robot

Binary Option Robot har lanceret et genialt system. De har en super god robot til at handle for dig, men i stedet for at bede dig om at betale for den, så tage de pengene fra de brokere, du opretter dig hos igennem dem.

Du opretter altså en 100% gratis konto og får en 100% gratis robot, som kan udføre handler for dig. Når du har oprettet dig, har du valget imellem en lan række brokere, som du kan oprette dig hos. Eftersom det ikke koster noget, er det helt risikofrit for dig, og dette er den største grund til at vi på BinaereOptioner.dk klart anbefaler dig at vælge Binary Option Robot som din robot.

Investér ikke i software fra brokere

Takket være den hurtige vækst i markedet for binære optioner er der endda nogle brokere, der er begyndt at tilbyde robotter til trading med binære optioner. Overvej lige det tilbud et øjeblik: En broker, der tjener penge, når du taber penge, tilbyder dig automatisk trading-software.

Tror du, det en god idé at investere i det produkt? Hvad er det eneste mulige resultat? Alle disse programmer vil selvfølgelig medføre tab for dig. Det er meningen med dem.

The Best Robots

Robot
Pris
Testet
  
binaryoptionsrobot-logo2
Gratis
Ja
Anmeldelse

Investér kun i robotter med en tilbagebetalingsgaranti

De fleste produkter til trading med binære optioner sælges gennem en betalingsudbyder, der hedder ClickBank. De stiller som krav, at alle produkter har en 60-dages tilbagebetalingsgaranti, hvilket betyder, at hvis du ikke er tilfreds med det produkt, du har købt, kan du få alle pengene tilbage.

Hvis du ingen penge har tjent efter at have brugt en robot i 60 dage, kan du være sikker på, at du ingen penge vil tjene fremover. Hvis du afmelder deres service med det samme, kan du være sikker på, at du ikke har tabt nogen penge. Den strategi begrænser din risiki til næsten ingenting.

Kobling af Meta Trader til binære optioner

For nylig er der fremkommet nye robotter, der kan forbinde Meta Trader, guldstandarden for automatiseret trading, til binære optioner: Meta Trader to Binary. Med disse robotter, der blot udfører din meta-traders beslutninger, har du fuld kontrol over din automatiserede trading, og du behøver ikke at sætte din lid til vagt definerede købte algoritmer. Sådan er tilbud kan ikke være et svindelnummer.

Det er altså vigtigt at indse, at ikke alle robotter er svindelnumre. Når alt kommer til alt, er en robot bare en signaludbyder, der automatisk handler på sine egne signaler. Hvis signalerne er af god kvalitet – og det er helt sikkert muligt at generere signaler af høj kvalitet – vil robotten virke fint.

Farerne ved robotter skyldes i langt højere grad, hvordan tradere anvender dem, end robotterne i sig selv. Når du abonnerer på en signaludbyder, skal du selv handle på hvert eneste signal, så hvis din signaludbyder genererer signaler af lav kvalitet, vil du straks opdage det og være opmærksom på, at du børe skifte udbyder.

Med robotter har mange tradere en tendens til at glemme alt om dem – og eftersom de ikke er involverede i trading-processen, overvåger de ikke deres robot og kontrollerer ikke deres resultater. Efter et stykke tid finder de måske ud af, at de havde valgt en dårlig robot til at begynde med.

For at undgå at falde i denne fælde skal du blot kontrollere din trading-konto hver dag eller i hvert fald nogle gange om ugen og sikre dig, at din saldo er på vej i den rigtige retning. Hvis den er det, så er alt godt – hvis ikke, så bør du skifte robot.

Er binære robotter svindel?
Giv din vurdering