Bedste gratis robot

Det er drømmen for enhver trader af binære optioner: En gratis robot, der kan tjene penge for dig. Nu er drømmen endelig blevet til virkelighed – langt om længe.

Det er den bedste gratis robot du finder på markedet. Lige nu er det også den eneste, men denne robot har en kvalitet, så vi tvivler på, at den holder op med at være den bedste, bare fordi der kommer andre til med tiden.

Her får du den bedste gratis robot

Den nye udbyder, der giver en robot væk gratis, er Binary Option Robot. Teknisk set er det ikke helt rigtigt, at den er gratis – robotten er gratis for dig, men din broker betaler gebyret for dig. Det er vel kun fair, for når alt kommer til alt, er det din broker, der gerne vil have dig som kunde.

Derfor synes vi på BinaereOptioner.dk at det var på tide, at der kom en robot, som ikke bare var pålidelig, men som også var gratis at benytte for deres kunder.

BOR-728x141_2

Hvorfor det var på tide

Det var på tide, at en robot-udbyder udbød deres robot gratis, da robot-udbydere hidtil har tjent penge i begge ender af systemet. De har bedt kunden om at betale for deres produkt, og så har de samtidig tjent penge på det, når du oprettede dig hos en broker igennem dem.

Med Binary Option Robot er der endelig kommet en broker, der indrømmer, hvad der sker bag kulisserne, og betaler præmien tilbage til den person, der mest fortjener der: Dig.

Kan jeg stole på en gratis robot?

Jeg ved det godt. Vi føler alle, at hvis det er dyrt, må det være bedre. Ud fra den logik må det, der er gratis vel være værdiløst? Nej, ikke i dette tilfælde. Binary Option Robot udbyder faktisk ikke deres robot gratis, de har bare fundet et genial måde at få en anden til at betale udgiften for dig.

Eftersom den anden er den broker, der gerne vil have dig som kunde, er det kun retfærdigt. De robot-udbydere, der fakturerer dig $200 ekstra for deres robot minder meget om dem, der står på mørke gadehjørner og sælger falske Rolex-ure for store beløb – bare fordi deres produkt er dyrere, er det ikke nødvendigvis bedre.

Selv den liste over brokere, som Binary Option Robot tilbyder, du kan oprette en konto hos, er de bedste i klassen. Særligt Banc De Binary, men også brokere som TR Binary options eller GOptions er førsteklasses brokere, der har været på markedet i lang tid, og har manges tillid. Når du opretter en konto hos én af disse brokere, får du et godt fundament for din succes som trader.

For at gøre en lang historie kort: For at blive en trader, skal du under alle omstændigheder oprette en konto hos en broker. Hvis du gør det gennem Binary Option Robot, får du en gratis robot med oven i hatten. For dig er der ingen negative indvirkninger overhovedet.

Du kan prøve den – og hvis du godt kan lide den, er det jo bare godt. Hvis du ikke kan lide den, behøver du ikke bruge den. Den kostede dig jo trods alt ingenting. Du kan stadig betale en masse penge for en robot, hvis du gerne vil, men takket være Binary Option Robot behøver du ikke længere gøre det.

Dette tilbud er for godt til at gå glip af. Vi råder på det kraftigste alle vores brugere til at prøve Binary Option Robot uden risiko og se, om du kan lide deres service. Du vil aldrig få så godt et tilbud igen.

Bedste gratis robot
5 (100%) 1 Stemme