Den perfekte strategi til binære optioner?

Din strategi til binære optioner afgør, om du vil vinde eller miste penge som trader. Mange tradere leder derfor konstant efter en bedre strategi for at forøge deres profit. Det rejser spørgsmålet, om der findes en perfekt strategi til binære optioner, og i så fald, hvordan man finder den.

Hvilker strategier til binære optioner findes der?

Der findes et bredt udvalg af strategier til binære optioner. Nogle er baseret på trading signaler, nogle på spilteorier, og nogle på at læse prischartet. På grundlag af denne meget fundamentale forskel og andre forskelle i disse strategiers detaljerede struktur varierer strategier til binære optioner meget, hvad angår risiko og potentielt afkast.

Der findes strategier, der vil generere relativt sikre forudsigelser. Hvis du anvender disse strategier perfekt, vil du vinde 75% af dine handler, men fordi det er sikre forudsigelser, vil du kun få 70% af de investerede penge som afkast fra din broker. Andre mere risikable strategier vil give et afkast på 90%, men vil kun vinde 60% af dine handler for dig, hvis du anvender dem perfekt.

…læs videre på artiklen herunder.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvilken slags strategi til binære optioner er den rette for dig?

I den virkelige verdens binære trading vil hver strategis afkastprocent være relativt konstant, men andelen af vundne handler vil derimod variere meget, afhængigt af hvilken trader, der anvender en given strategi.

Hvis du godt kan lide at få ret, bør du vælge en strategi til binære optioner, der vil garantere dig en høj gevinstfrekvens, selv om afkastet pr. handel ikke vil være så stort som for en mere risikabel strategi. Ellers vil nogle få tabte handler i træk sandsynligvis få dig til at afvige fra din strategi og falde tilbage til den strategiløse traders vaner. Og så vil du miste penge, uanset hvor fantastisk din strategi er.

Se en liste over strategier med høj gevinstfrekvens her.

Hvis du på den anden side godt kan leve med kun at vinde lidt mere end halvdelen af dine handler, og hvis udsigten til at tabe mange handler i træk ikke skræmmer dig eller får dig til at opgive din strategi, vil en mere risikabel strategi til binære optioner måske passe bedre til dig. En sikker strategi vil sandsynligvis kede dig og få dig til at lave nogle mere risikable handler ved siden af. Og det vil endnu en gang få dig til at miste penge i det lange løb.

Se strategierne til højrisikotradere her.

En strategi til binære optioner skal passe til din personlighed

Der findes ikke nogen strategi, der er perfekt til alle tradere. Der findes kun en bedste strategi for hver enkelt trader.

Du bør derfor ikke lytte til andre tradere, der vil overbevise dig om, at deres strategier er den perfekte løsning, og du bør heller ikke bare kopiere, hvad en anden gør, eller vælge en strategi blot på grund af den profit, den ifølge matematikken kan generere, hvis du anvender den perfekt.

Strategiens succes afgøres af din evne til at følge den så tæt på 100% af tiden som muligt. At vælge en strategi, der passer til dig, din risikovillighed og din fejltolerance er langt vigtigere end at vælge en strategi med et højt potentielt afkast, som du ikke kan anvende. Vælg en strategi, du føler dig godt tilpas med, og som vil generere en profit, så vil du klare dig fint.

Særligt hvis trading med binære optioner er nyt for dig, vil det måske være en god idé at afprøve flere forskellige strategier med en demo konto, før du bruger dem på rigtige penge. På den måde kan du eliminere strategier, der ikke fungerer for dig, uden at miste rigtige penge, og du kan lære om dine egne præferencer, der ofte viser sig at være meget anderledes end det, vi regner med.

Hvis du planlægger at gøre dette, skal du sørge for, at din broker af binære optioner tilbyder en demo konto, før du opretter en konto.

Den perfekte strategi til binære optioner?
Giv din vurdering