Forstå valutaer i binære optioner

Valutahandel med binære optioner er en meget populær og effektiv måde at tjene penge på ved investering i finansielle markeder.

Denne artikel forklarer dig alt, du skal vide, for at tjene penge på valutaer med binære optioner.

Sådan trader du valutaer med binære optioner

Valutaer anføres altid i par, f.eks. euro vs. US-dollar eller euro vs. yen, hvilket betyder, at ingen valuta har en pris i sig selv. Alle valutaer har kun priser i andre valutaer. Hvis f.eks. valutaparret bestående af euro over for US-dollar trades til en pris på 1,30, betyder det, at for at få én euro (den første valuta i parret) skal du betale 1,30 US-dollars (den anden valuta i parret).

For at forsimple processen har hver valuta sin egen trebogstavsforkortelse. Euroen anføres f.eks. som EUR, US-dollar som USD og yen som JPY. Som ny trader skal du gøre dig bekendt med disse forkortelser. Eftersom de alle er lette at huske, burde det ikke være et problem for dig.

Navnet på valutaparret består af forkortelserne for begge valutaer. Parret euro vs. US-dollar anføres som EURUSD og parret canadiske dollars vs. yen anføres som CADJPY. På den måde kan du hurtigt se hvilke valutaer, der indgår i lister over parrene.

Næsten alle brokere af binære optioner tilbyder valutaer, du kan investere i. Du skal dog være opmærksom på, at hver broker udbyder sin egen individuelle liste over aktiver. De fleste brokere tilbyder ikke alle aktiver, men kun et udvalg af de mest populære aktiver.

For valutaer betyder dette, at hvor de fleste brokere udbyder de store valutapar som euro over for US-dollar (EURUSD) eller euro over for yen (EURJPY), er mindre valutaer sværere at finde. Før du vælger en broker, bør du tjekke, at de udbyder den valuta, du gerne vil investere i.

Du kan investere i valutaer på samme måde som du investerer i ethvert andet aktiv med binære optioner. Du kan vælge mellem disse typer aktiver:

 

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Forstå valutaer i binære optioner
Giv din vurdering