Trading platform

For at trade på markedet for binære optioner har du brug for en trading platform. Trading platformen er et stykke software, der gør det muligt for tradere at handle på live-markedet for binære optioner ved hjælp af deres trading konto.

Da binære optioner stadig var i deres vorden, skulle trading platformen downloades og installeres på den pc, du ville anvende til at trade på markedet for binære optioner. Det medførte nogle få ulemper. Den mest åbenlyse var, at du blev nødt til at downloade og installere en fil. Desuden kunne du ikke bare logge ind på din konto fra en anden pc og give dig til at trade, fordi du igen ville skulle installere softwaren. Hertil skal man regne muligheden for at komme til at downloade en virus eller anden malware fra en falsk broker af binære optioner.

Af nævnte årsager tilbyder brokere af binære optioner nu en fuldstændigt web-baseret platform. Det betyder i praksis, at du ikke behøver downloade nogen software for at anvende trading platformen. Du kan logge ind på din trading-konto til binære optioner og give dig til at trade fra enhver pc til enhver tid.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Anvendelsen af en trading platform

For at kunne tilgå en trading platform skal du først oprette en konto. Når du har valgt en broker af binære optioner og oprettet en trading-konto, kan du logge ind på din konto og tilgå trading platformen. I dag er trading platformene meget brugervenlige og hurtigtreagerende. Enhver kan lære at anvende disse trading platforme på få minutter.

Alle brokeres trading platforme er forskellige, men de udfører den samme funktion og ligner derfor grundlæggende hinanden meget. For at anvende din brokers trading-platform til at handle, skal du først logge ind på din konto hos brokeren. Du vil enten blive bragt direkte til trading platformen, når du logger ind, eller også vil du skulle vælge ‘Trade’- eller ‘Trading Platform’-valgmuligheden for at navigere til din trading platform, afhængigt af din broker.

På trading platformen vil du finde alle mulige slags trading-muligheder. De mest fremtrædende valgmuligheder vil være trading-typen. Du kan vælge blandt High eller Low, One Touch, Boundary Optioner, 60-sekunders optioner, etc. Husk, at alle trading-typerne er unikke på hver deres måde.

Hvis du ønsker at trade, skal du først vælge den optionstype, du gerne vil handle med. Derefter vil du skulle vælge et aktiv. Det anbefales altid, at du trader et aktiv, du har fulgt og er bekendt med, for at have en højere sandsynlighed for gevinst. Som det næste skal du lave en forudsigelse og indtaste det beløb, du gerne vil investere. Herefter bliver handlen gennemført.

Nu til dags viser trading platformene status for dine aktive handler i et separat panel. Bortset herfra kan du også se prisbevægelserne for det aktiv, du vælger, og analysere dem. Du kan desuden finde mange avancerede trading features som f.eks. Rollover, Dobbelt op osv., der kan hjælpe med at maksimere din profit. Alt i alt er trading platformen som essensen af brokerne.

Trading platform
Giv din vurdering