Hvad er touch optioner?

Trading med binære optioner omfatter mange forskellige trading-typer. Det startede med kun High eller Low, men har siden udviklet sig til at blive endnu mere interessant med introduktionen af flere nye trading-typer. Touch optioner er en helt unik trading-type.

Forstå touch optioner

Touch optioner har lige som enhver anden trading-type inden for binære optioner kun to udfald – touch eller no touch. Du vil måske finde den samme trading-type under andre navne som Touch, One Touch, Touch eller no Touch afhængigt af din broker.

Ved touch optioner definerer din broker et prisniveau for et aktiv. Du kan investere penge, hvis du mener, at aktivets prisniveau vil ramme det specifikke niveau. Denne foruddefinerede grænse er normalt højere end det aktuelle kursniveau, men nogle gange kan den også være lavere. Det afhænger helt og holdent af din broker, og du kan ikke ændre dette niveau.

Det mest interessante aspekt ved trading med touch-optioner er deres afkast. Afkastet for touch-optioner er det højeste, du kan få. Du kan vinde op til 700% af det investerede beløb, hvis aktivets prisniveau rammer det foruddefinerede prisniveau. Det gennemsnitlige afkast for touch optioner er omkring 300%, og det er betydeligt højere end for de andre trading-typer.

Touch optioner har en løbetid på en hel uge, hvilket betyder, at hvis du har investeret penge i forudsigelsen om, at aktivets prisniveau vil ramme den foruddefinerede prisgrænse, vil du vinde, i fald prisniveauet når denne grænse blot en enkelt gang inden for en periode på en uge.

Typisk bliver der handlet råvarer og valutapar i trading med touch optioner. Denne optionstype er meget nyttig i din trading, når du regner med, at prisen på et aktiv vil overstige eller falde under et givet niveau i fremtiden, men du ikke er sikker op, om ændringen vil være bæredygtig.

Trading med touch optioner

De fleste brokere har et andet system for dit investeringsbeløb til trading med touch optioner. Du kan kun investere penge i enheder, og én enhed svarer til $25, hvilket betyder, at du kun kan investere beløb, som $25 går op i. For at handle touch optioner skal du vælge et aktiv og angive det antal enheder, du gerne vil investere.

Et procenttal ved siden af aktivets navn indikerer det potentielle afkast. Lad os antage, at EUR/USD lukker på 1,35130 ved afslutningen af tradingen om fredagen, og din broker har sat et prisniveau på 1,38130. Hvis du bruger call optionen, betyder det, at du vil vinde, hvis EUR/USD når den grænse blot en enkelt gang i løbet af den efterfølgende uge.

Hvornår skal du trade touch optioner?

De grænser, der defineres for touch optioner har en stor margen, og aktivet vil typisk ikke nå grænsen. Det er derfor, afkastet er så højt. Men hvis der skulle ske noget usædvanligt, der vil påvirke aktivets pris, kan du påtage dig en kalkuleret risiko og lave en investering.

Hvad er touch optioner?
Giv din vurdering