Hvad er en strategi til binære optioner?

De fleste af de tradere, der mister penge på binære optioner, gør det, fordi de ikke følger en bestemt strategi. De gennemfører tilfældige handler, vinder nogle penge og mister nogle penge. Efter et stykke tid vil de imidlertid have mistet mere, end de har vundet, og ved ikke, hvordan de skal rette op på problemet.

Gå direkte til afsnittet om strategier til binære optioner

Matematikken bag en strategi til binære optioner

Målet for en strategi til binære optioner er at fjerne tilfældighedsaspektet fra din trading. En strategi giver dig et bestemt sæt af aktiver, signaler og måder at trade dem på. Signaler kan genereres ved at læse prischartet eller reagere på begivenheder som f.eks. nyheder om en aktie. Nogle strategier er endda baseret på spilsystemer. Uanset hvilken strategi du vælger, er din opgave som trader at følge strategien så tæt på 100% af tiden, som du kan.

Det positive udfald for enhver strategi afgøres af to variable:

  1. Den procentdel af handlerne, du vinder med strategien, og
  2. Hvor mange penge du vinder i forhold til det investerede beløb.

Hvis vi ganger de to tal sammen, kan vi finde ud af, om en strategi betyder, at du vinder eller mister penge.

For at forstå dette kan vi forestille os et kast med en mønt. Du vil ende med at vinde 50% af alle de satsninger, du laver, og du vil få det dobbelte af det investerede beløb, hvis du vinder. I strategitermer betyder dette:

50% (gevinstfrekvens) x 2 (vundet beløb) = 100%

Med andre ord vil du, hvis du anvender denne strategi på 100 handler, ende med at have nøjagtigt det samme beløb, som da du startede.

Hvis vi kan forbedre denne strategi ved at gøre en af de to variable større og ende med at få mere end 100%, vil du begynde at tjene penge. Lad os sige, at du anvender en speciel mønt, der giver plat 60% af gangene. Eftersom du ved dette, satser du på plat ved hvert kast. Nu vil du ende med at have 60% x 2 = 120% efter 100 kast.

Det er nøjagtigt, hvad en god strategi kan gøre for dig. En god strategi hjælper dig med at forbedre dine resultater, indtil du med sikkerhed ved, at du vil ende med at have flere penge, end da du startede, hvis bare du holder dig til din strategi.

En strategi kunne f.eks. være, at du trader en High eller Low option, når et bestemt signal opstår for valutaer. Når du følger denne strategi, ved du, at du vinder 70% af handlerne, og at du får det investerede beløb plus 80% tilbage. Det betyder, at du vil få 70% * 1,8 = 126%, hvis du følger denne strategi.

Den vigtigste del af enhver strategi er imidlertid ikke, hvilket signal du skal bruge eller hvilket aktiv du skal trade på – det er money management. Enhver strategi, der garanterer, at du vil tjene penge, er stadig i bund og grund et talspil. Det betyder, at du nogle gange vil tabe mange handler i træk, måske så mange som 10, 15 eller 20. Hvis du ikke forvalter din pengebeholdning godt, vil selv den bedste strategi til binære optioner ikke hjælpe dig til at overleve disse tilbageslag. Det er her, et godt money management system er essentielt for at sikre din succes.

Vi vil se nærmere på money management strategier i en separat artikel.

Hvad er en strategi til binære optioner?
Giv din vurdering