Stop Loss ordre

En stop loss ordre er en særlig type markedsordre, der bruges af professionelle tradere for at begrænse deres tab. Stop loss ordrer er særligt interessante for binære tradere, fordi de typisk optræder i bundter på strategiske steder.

Når markedet når prisniveauet for disse ordrer, bliver de automatisk trigget. Det forårsager en kraftig nedgang i udbud, hvilket medfører et drastisk prisfald. Hvis du lærer at identificere de steder, hvor stop loss ordrer typisk optræder, kan du som trader etablere en sikker metode til at finde gode investeringsmuligheder.

Prøv at trade nu, eller læs videre på artiklen under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er en stop loss ordre?

Lad os forestille os, at en trader har købt et aktiv til en pris på $100, fordi han forudså stigende priser for aktivet i den nærmeste fremtid. Han ved også, at hans forudsigelse bliver ugyldig, hvis prisen på aktivet måtte falde under $98. For at sikre at han ikke taber flere penge end nødvendigt, hvis hans forudsigelse var forkert, sørger traderen for, at aktivet bliver solgt automatisk, når dets pris falder til $98.

Det er formålet med en stop loss ordre. Traderen afgiver en stop loss ordre på $98. Når markedet når den pris, bliver hans aktiv automatisk solgt.

Stop loss ordrer bliver f.eks. typisk afgivet på støtteniveauer. Hvis støtteniveauet bliver gennembrudt, bliver det til en modstand, hvilket skaber en helt anden situation for de fleste investorer. De vil derfor likvidere lange positioner og åbne nye korte positioner, hvilket skaber udbud på to måder. Det samme sker ved trend linjer, i fortsættelsesmønstre og i vendingsmønstre.

Den kraftige prisbevægelse, der skabes af stop loss ordrerne, kaldes et breakout. Som binær trader kan du få udbytte af breakoutet på flere måder:

  1. Du kan investere i High/Low optionen i retning af breakoutet. Sørg for at vælge en passende løbetid.
  2. Hvis du kan forudsige bevægelsens udsving, kan du investere i en Boundary option eller en Touch option.
Stop Loss ordre
Giv din vurdering