Signal udbydere

Synes du, det er vanskeligt at generere signaler til din binære trading? Hvis du benytter dig af en signal udbyder, kan du springe over det omstændelige og til tider besværlige arbejde med at analysere enorme datamængder for at finde et klart signal.

The Best Signals

Signal Udbyder
Pris
Nøjagtighed
Signaler pr. dag
  
autobinarysignals
$97 one-time
80%
2-4
Anmeldelse
binaryoptionstradingstrategy-new-200x36
$194
80%
2-4
Anmeldelse
binaryoptionsprosignals-new
$97
72,5%
6-12
Anmeldelse

Mange tekniske analytikere, særligt nybegyndere, finder det svært at forudsige, hvad markedet vil gøre som det næste. Den tilsyneladende endeløse række af candlestick mønstre, tekniske indikatorer, trading-strategier og så videre forvirrer dem så meget, at de til sidst er nærmest lammede og ude af stand til at træffe nogen beslutninger. De er fanget i en skærsild, hvorfra de aldrig vil kunne nå frem til en klar trading-beslutning.

Eftersom disse tradere kender og forstår alle aspekter ved trading – money management, typer af aktiver, osv. – kunne de få stor succes, hvis de blot kunne generere klare købssignaler. For at komme ud af dette dilemma kan du betale en signal udbyder for at få de signaler, de genererer.

Selv om dette system måske virker som en idiotsikker løsning for mange nye tradere, er der nogle vigtige spørgsmål, du skal overveje, før du abonnerer på en signal udbyder. Her er de vigtigste spørgsmål, tradere har om signal udbydere – og svarene på samme.

Hvordan får jeg signalerne?

Når du abonnerer på en signal udbyder, vil udbyderen kontakte dig, hver gang deres system har genereret et nyt signal. Som regel vil udbyderen sende dig en e-mail med angivelse af aktivet, optionstypen og hvilken løbetid, du bør anvende.

Nogle udbydere tilbyder også at sende signalerne til din telefon som en SMS. Når du modtager et signal, skal du blot følge instrukserne i mailen/SMS’en, så kan du investere i en binær option. De fleste udbydere udsender mellem fem og syv signaler om dagen.

Kan jeg tjene penge på signalerne?

Ja. Helt sikkert!

Gode udbydere har historisk set genereret gevinstfrekvenser på omkring 70%, hvilket uden problemer er nok til, at du kan tjene penge på binære optioner. Selvfølgelig kan selv den bedste udbyder ikke garantere, at de ikke på et eller andet tidspunkt kommer ind i en tabsrække.

Så længe du holder dig til en solid money management strategi bør du dog kunne tjene et pænt udbytte, hvis du vælger en pålidelig udbyder. Alle udbyderne på vores liste ovenfor er naturligvis pålidelige.

Hvad koster signaler?

Prisen for signaler varierer meget. En almindelig pris for mange gode, pålidelige udbydere er på omkring $100 om måneden.

I betragtning af, hvor mange penge du kan tjene på fem daglige signaler, er det er fair pris. Nogle signaludbydere koster langt mere. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de er bedre.

Du bør ikke skulle betale mere end $200 for et godt system, med mindre du gerne vil trade et helt bestemt aktiv, som kun en dyr udbyder servicerer.

Hvilken signaludbyder skal jeg vælge?

Der findes en række måder at skelne en pålidelig signal udbyder fra en svindler på:

a) Forstå systemet – og find ud af, om du kan lide det

Signal udbyderen bør klart anføre, hvordan de genererer signaler. Du bør forstå denne strategi og betragte den som gyldig. Hvis en signal udbyder ikke anfører, hvordan deres system virker, eller hvis du ikke forstår det, så hold dig væk.

b) Professionel

Lige som inden for enhver anden branche, er der nogle signal udbydere, der, for at sige det mildt, er tvivlsomme. Du bør sikre dig, at din signal udbyder ikke lover dig urealistisk høje gevinstfrekvenser på fremtidige handler, og at de offentliggør en komplet og detaljeret historik over udsendte signaler.

c) De rigtige aktiver

Enhver trading-strategi virker bedst for en bestemt type aktiv. Alle pålidelige signal udbydere tilbyder derfor kun signaler for de aktiver, deres strategi virker bedst for.

Nogle tradere kan godt lide at handle en bestemt aktiv eller er tilbageholdende med at investere i andre aktiver. Hvis du er én af de tradere, bør du sikre dig, at din signal udbyder servicerer det aktiv, du gerne vil investere i.

Hvorfor ikke købe en robot?

Robotter går et skridt videre end signal udbyderne. De genererer ikke blot deres egne signaler, de investerer også automatisk på baggrund af disse signaler.

Det svage punkt ved robotter er desværre money management: De investerer altid for et fast beløb. Signaler vil derimod lade dig selv vælge din money management strategi og sikre, at denne vitale del af din trading-strategi ikke lader noget tilbage at ønske.

Signal udbydere
Giv din vurdering