Hvad er en Put Option

Trading med binære optioner er en form for digital trading. I den digitale verden findes der kun to valgmuligheder, 0 og 1 – på samme måde findes der kun to valgmuligheder i binær trading – de hedder call og put.

Et andet interessant faktum ved binære optioner er, at til forskel fra almindelig trading køber du ikke reelt et aktiv. Du laver blot en forudsigelse om aktivet. Det betyder, at du kan tjene penge, selv om aktivets kurs er for nedadgående.

Hvis du er almindelig trader og køber Apple-aktier til 1,000, og prisen nogen tid senere er 0,900, har du tabt 10% af dit investerede beløb. Trading med binære optioner har imidlertid en anden dynamik.

Selv hvis kursen på et aktiv er på vej ned, og du har forudset det, vil du tjene omkring 75% af det investerede beløb. Hvor du ikke kan tjene penge på almindelig trading, hvis et aktiv, du har købt, taber i værdi, kan du nemt gøre det på binær trading ved at anvende put optionen.

Put optionen

Hvis du vælger put optionen, betyder det basalt set, at du forudsiger, at et aktiv vil falde i værdi. Den samme option kan også hedde “Down” hos nogle brokere af binære optioner – det betyder nøjagtigt det samme.

Trading med put option

For at trade en put option skal du lede efter et aktiv, der sandsynligvis vil falde i værdi. Hvis du ikke er god til at aflæse kurscharts eller ikke abonnerer på en udbyder af signaler til binære optioner, kan du prøve at gennemgå markedsnyhederne. Hvis en virksomhed har udsendt noget dårligt nyt, og aktierne sandsynligvis vil falde som følge heraf, kan du bruge det til at tjene nogle hurtige penge.

For at trade put optionen skal du først logge ind på din konto hos din broker. Når du er logget ind, søger du efter virksomhedens navn. Hvis det er anført af din broker, vil du kunne finde det i aktieafsnittet.

Efter du har valgt aktivet, vælger du put optionen. Når du vælger put optioner, betyder det, at du forudsiger, at aktivets prisniveau vil være lavere efter optionens udløb end det nuværende prisniveau. Vælg udløbstiden, og angiv det beløb, du ønsker at investere.

Ved siden af aktivet vil der være angivet et afkast i procent. Dette tal er normalt mellem 65% og 90%. Denne procentsats afgør, hvilket udbytte du vil tjene, hvis din forudsigelse er korrekt – så hvis du har investeret $100, og din forudsigelse var korrekt, vil du tjene et afkast på mellem $65 og $90. Hvis din forudsigelse derimod var forkert, vil du tabe hele det investerede beløb.

Konklusion

Når du vælger put optionen, betyder det grundlæggende, at du investerer penge i forudsigelsen om, at prisen på et aktiv vil falde. Du kan tjene penge ved at anvende put optionen i binær trading.

Hvad er en Put Option
Giv din vurdering