Profit

Profit eller afkast henviser til den procentdel af det investerede beløb, du vil vinde, hvis din forudsigelse for en given option viser sig at være korrekt.

Det anføres som en procentdel, så din profit vokser, hvis det investerede beløb vokser. Hvis afkastet af en given option f.eks. er 75%, og du investerer $100, vil du tjene en profit på 75% af $100, altså $75, hvis din forudsigelse vedrørende den option efter optionens udløb viser sig at være korrekt.

Efter udløbet vil din profit og det investerede beløb blive krediteret til din saldo. I dette tilfælde vil et samlet beløb på $175 blive indsat på din konto. Afkastene er klart definerede, før du gennemfører dine handler, så du vil altid vide, hvor meget du kan vinde på en given handel.

Variationer i afkast

Afkast varierer, idet forskellige optioner har forskelligt afkast afhængigt af aktivet og brokeren. For det samme aktiv vil én broker måske tilbyde dig et andet afkast, end en anden broker vil. Afkastene afhænger også af trading-typen, om det er f.eks. 60 sekunders, boundary trading, one touch osv.

Nogle brokere af binære optioner tilbyder helt generelt lidt lavere afkast. De har måske andre fantastiske features, men som almindelig binær trader bør du altid søge at abonnere på en broker, der tilbyder høje afkast, fordi afkastene spiller en rolle i hver eneste handel, du udfører.

Afkast vil også variere på basis af sandsynligheden af udfaldene. Hvis en bestemt nyhed om en virksomhed f.eks. kan forventes at ville få dets aktier til at stige i værdi, vil flere binære tradere gerne handle Up eller High optionen. Eftersom antaller af tradere, der trader Up optionen vil være betydeligt højere end dem, der trader Down optionen, vil brokerne tilbyde et lavere afkast af High optionen og et højere afkast af Low optionen, så brokerne ikke selv løber ind i et tab.

Afkastene afhænger også af trading-typen. Da det er meget svært at anvende nogen strategi for 60-sekunders optioner på grund af den ekstremt korte løbetid, er afkastene højere i dette segment. Du kan få op til 90% profit på 60-sekunders optioner. Afkastene for High elle Low og Boundary optioner er lidt lavere sammenlignet med 60-sekunders optioner, selv om nogle brokere tilbyder op til 85% afkast selv for disse trading-typer.

One Touch trading har det højeste afkast, der kan gå helt op til 700%, men det er også et helt andet trading-koncept med meget anderledes vilkår og betingelser, så du skal ikke lade dig friste udelukkende på grund af afkastet. Det kan dog ikke benægtes, at når afkastet i dette segment kan være så højt som 700%, kan du tjene en meget stor profit, hvis bare du får én rigtig.

Konklusion

Afkastet bestemme der beløb, du vinder, hvis din forudsigelse er korrekt. Hvis du abonnerer på en broker, der tilbyder høje afkast, vil det hjælpe dig med at tjene flere penge for hver handel, du vinder.

Profit
Giv din vurdering