Option builder

Option builder er en af de seneste trading-metoder, som giver brugerne en helt ny grad af mulighed for kontrol og risikostyring.

Featuren er stadig ny, og ikke alle brokere af binære optioner har inkluderet denne feature endnu, men grundet dens voksende popularitet ventes flere brokere snart at inkludere muligheden.

Læs videre under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er option builder?

Option builder er en form for trading, der indbefatter en fantastisk teknik til risikostyring – du kan selv justere risikofaktoren.

Med option builder trading-typen har du mulighed for at vælge en tilbagebetaling for det tilfælde, at du skulle tabe en handel. Afkastprocentsatsen vil falde, efterhånden som du øger tilbagebetalingen på tabte handler.

Lad os bruge et eksempel for bedre at forstå det. Forestil dig, at du gerne vil trade på Apple-aktier, og din binære broker tilbyder et 100% afkast på Apple (rent hypotetisk, selvfølgelig). Vi antager, at du trader for $100. Hvis du trader med 0% tilbagebetaling, er dit potentielle udbytte det samme som i tilfælde af High eller Low trading, dvs. 100%, så du vil tjene et udbytte på $100, hvis du vinder.

Forestil dig nu, at du ikke er sikker på udfaldet, og du ønsker at reducere risikofaktoren. Hvis du vælger, at tilbagebetalingen skal være 50% i tilfælde af, at du taber, vil dit potentielle afkast blive reduceret til 50%. Det betyder, at hvis du taber handlen, vil du stadig få $50 tilbage og kun miste $50. På den anden side vil du kun få et afkast på $50 i stedet for $100, hvis du vinder. Du har muligheden for selv at ændre risikofaktoren, hvilket vil blive afspejlet i det potentielle afkast.

En stor tilbagebetaling i tilfælde af en tabt handel vil automatisk betyde et lavere potentielt afkast. Med option builder har du muligheden for at vælge løbetiden efter forgodtbefindende.

Trading med option builder

For at trade med option builder skal du først sikre dig, at din broker udbyder muligheden. Log ind på din trading-konto og gå til din brokers trading platform. Vælg nu option builder trading-typen. Begynd med at vælge et aktiv. Hvis du mener, kursen på aktivet vil stige, vælger du High eller Up, og hvis du mener, kursniveauet vil falde, vælger du Low eller Down optionen.

Som det næste vælger du en passende tidsperiode. De fleste brugere vælger en løbetid på en time eller mindre. Derefter skal du indtaste det beløb, du gerne vil trade for.

Sidste trin er at vælge dit afkast. Hvis du vælger lav risiko, vil det potentielle afkast være lavere, og hvis du vælger en høj risikofaktor, vil dit potentielle afkast være højere. Herefter vil handlen blive udført. Hvis din forudsigelse er forkert, vil du få den tilbagebetaling, som du valgte tidligere, og hvis du vinder, vil udbyttet blive krediteret til din saldo efter optionens udløb.

Option builder
Giv din vurdering