Hvad er en One Touch Option?

Trading med binære optioner udvikler sig hele tiden, og brokerne tilbyder flere og flere features for hver dag for at tiltrække binære tradere til deres websites.

Mange nye former for trading er også blevet introduceret af brokere af binære optioner i forsøget på at udvide deres kundegrundlag. One touch-optioner er én af de nye trading-former med et enestående afkast.

Læs mere under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er trading med one touch optioner?

Trading med one touch optioner er en unik form for trading. Ved one touch optioner kan du finde afkast så høje som 700%. Det er helt sikkert det højeste inden for binær trading.

Ved one touch trading definerer brokeren en prisgrænse under hensyntagen til den aktuelle pris på et aktiv. Denne grænse kan både være højere og lavere end det nuværende prisniveau. Som trader skal du afgøre, om prisgrænsen vil blive ramt.

One touch optioner er anderledes på mange måder. Én af de største forskelle er, at du ved one touch trading kun har ét udfald at investere i. Du kan kun sætte penge på forudsigelsen om, at den specificerede prisgrænse bliver ramt af prisniveauet. Du kan ikke investere i forudsigelsen om, at den specificerede grænse ikke bliver ramt. Hos de fleste brokere af binære optioner er løbetiden en uge, og den kan ikke ændres. Det betyder, at hvis prisniveauet rammes af aktivet blot en enkelt gang i løbet af hele ugen, vil du vinde handlen.

En anden væsentlig forskel er, at de fleste brokere kun tillader trading i enheder af $25. Du vil skulle trade i enheder, hvor én enhed svarer til $25, hvilket vil sige, at trading-beløbet vil være et multiplum af $25.

Hvornår skal du trade one touch optioner?

Grunden til, at det potentielle afkast er så højt, er, at sandsynligheden for, at du vinder, er lav ved denne form for trading.

Der er en betydelig forskel på det nuværende prisniveau og den øvre eller nedre grænse for aktivet. På grund af denne store forskel vil aktivets prisniveau som oftest ikke ramme grænsen, selv om løbetiden er en hel uge.

Du bør lede efter intense markedsstemninger for at trade one touch optioner. Hvis der er et kraftigt momentum i en given retning, og den grænse, din broker har defineret, ligger i den samme retning, kan du trade på one touch optioner for det aktiv. Hvis markedet opfører sig på vanlig vis, og der ikke er noget betydningsfuldt nyt vedrørende markedet for binære optioner eller et binært aktiv, kan det ikke anbefales at trade one touch optioner.

Du skal lede efter de rigtige muligheder for at trade one touch optioner, ellers vil dit investerede beløb med stor sandsynlighed blive tabt.

Konklusion

One touch options tilbyder de højeste afkast, men sandsynligheden for, at du vinder en investering men denne optionstype, er lav.

Du skal derfor være meget selektiv og lede efter de helt rigtige muligheder, når du trader one touch optioner.

Hvad er en One Touch Option?
5 (100%) 1 Stemme