Medlemskabstyper

For at trade med binære optioner skal du først oprette en konto og indsætte et indskudsbeløb. Herefter vil du kunne trade på livemarkedet for binære optioner. Afhængigt af det beløb, du indsætter, vil du få en bestemt medlemskabstype.

Hvad er medlemskabstyper?

Brokere af binære optioner har defineret forskellige medlemskabstyper baseret på det beløb, du vælger at indskyde. Alle brokernes medlemskabstyper er forskellige, men de ligner hinanden på et grundlæggende plan.

Forhøj dit indskud, og få bedre features.

Brokere af binære optioner har et mindsteindskudsbeløb. Du kan ikke lave et indskud, der er mindre end dette foruddefinerede beløb. Mindsteindskuddet varierer fra broker til broker, men det er normalt omkring $200. Beløbet kan være så lavt som $200 og er i nogle tilfælde op til $500.

Når du indsætter mindsteindskuddet, får du en grundlæggende trading-konto. Hvis du vælger en grundlæggende trading-konto, vil du få de grundlæggende og nødvendige features for at kunne trade. Du vil kunne tilgå trading platformen, og du kan trade alle optionerne som f.eks. 60-sekunders, High eller Low, Boundary optioner, One Touch optioner osv. Du vil også være berettiget til en lille velkomstbonus.

Du vil have adgang til undervisningsafsnittet på websitet, men adgangen kan være begrænset. Du kan gennemse markedsnyhederne og den markedsanalyse, din broker har lavet. Herudover vil du kunne kontakte deres kundeservice ad de tilgængelige kanaler som f.eks. e-mail, telefon, livechat osv.

De features, der tilbydes med en grundlæggende trading-konto, er tilstrækkelige til, at du kan udføre handler og tjene penge, men en opgraderet kontotype vil give dig en lang række ekstra features.

Først og fremmest, eftersom du i så fald ville indsætte et større indskud, vil du være berettiget til en større tilmeldingsbonus. Herudover vil du få fuld adgang til din brokers undervisningscenter, der måske vil være begrænset i tilfælde af en grundlæggende konto.

Når du anvender undervisningscenteret, kan du lære de avancerede trading-strategier, der vil hjælpe dig med at øge din gevinstfrekvens og tjene flere penge. Du vil også få højere prioritet, når du kontakter kundeservice, hvis der er noget, du skal have afklaret.

En opgraderet konto ledsages af en account manager, hvilket vil hjælpe dig med at udføre bedre handler og opnå en høj gevinstfrekvens. Nogle brokere af binære optioner udbyder også signaler til binære optioner af høj kvalitet til deres kunder med opgraderede medlemskaber. Disse signaler er korrekte det meste af tiden, og du kan trade store beløb på dem for at maksimere din profit. Du vil også nyde godt af individuelle trading-sessioner med professionelle tradere af binære optioner, hvilket vil hjælpe dig til at lære nye tricks.

Konklusion

En grundlæggende trading-konto er tilstrækkeligt til at trade og tjene en profit. Hvis du er en dedikeret trader af binære optioner, bør du måske se på nogle af medlemsskabstyperne på højere niveauer, som vil give dig eksklusive features.

Medlemskabstyper
5 (100%) 1 Stemme