Hvad er en broker

hvad er en brokerHvis du har hørt om trading med binære optioner. må du også være stødt på udtrykket broker. Læs denne artikel, Hvad er en broker, hvis du vil vide, hvad det hele handler om.

En broker af binære optioner er et website, der har til formål at udbyde en platform til sine kunder til at trade på live-markedet for binære optioner. Der findes mange forskellige brokere med unikke egenskaber. Ikke alle brokere passer til dine trading-behov.

Nogle brokere kræver et højt indledende mindsteindskud og et højt mindstebeløb til tradingen. Sådanne brokere kan passe godt til erfarne of professionelle tradere, men være uhensigtsmæssige for begyndere. Begyndere bør lede efter et lavt indledende mindsteindskud og lave mindstebeløb for tradingen, foruden selvstudiemateriale til indføring i binær trading.

Det er vigtigt, at du vælger en broker, der tager sig af dine trading-behov og passer til din trading-tilgang.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er en broker og hvordan åbner du en konto?

For at kunne tilgå trading platformen hos din broker skal du først oprette en konto. Selve oprettelsesprocessen er meget enkel.

Du kan vælge en broker fra vores liste over anbefalede brokere og klikke på ‘Trade’-linket for at navigere til brokerens ‘Opret konto’-side. Dette link vil føre dig til en side, hvor du skal udfylde en formular med nogle personlige oplysninger. Du vil også skulle vælge din standardvaluta. Gør dette med omtanke, for din standardvaluta kan ikke ændres, når du først har gemt indstillingen.

Processen med at udfylde dine personlige detaljer tager kun nogle få minutter. Herefter vil en e-mail blive sendt til din e-mailadresse for at verificere denne. Når du klikker på et link i den mail, brokeren sender, verificerer du din e-mailkonto. Du vil nu have en rigtig trading-konto til handel med binære optioner.

Sådan begynder du at trade hos en broker

For at kunne begynde at trade skal du indsætte et beløb på din konto hos brokeren. Beløbet skal være lig med eller større end mindsteindskuddet. Et højere beløb kan skaffe dig et bedre medlemskab med eksklusive features.

Du kan anvende demo kontoen til at blive bekendt med din brokers trading platform, før du begynder at handle på det rigtige marked. Det er også tilrådeligt at gå igennem finansrelaterede nyheder og den daglige markedsanalyse for at få nogle tips, der kan hjælpe dig med at tjene penge.

Hvis du er klar til at begynde at trade, går du til din brokers trading platform. Du vil finde flere forskellige trading-typer som f.eks. Touch, High eller Low, Boundary, 60-sekunders, Option Builder osv. Vælg en af trading-formerne at starte med. De fleste begyndere starter med High/Low typen.

Det er meget enkelt at trade med binære optioner. Du skal blot vælge et aktiv, lave en forudsigelse om aktivets prisniveau, indtaste det beløb, du gerne vil investere og vælge løbetiden. Ved siden af aktivet vil der være vist en procentsats, der repræsenterer den procentdel af det investerede beløb, du vil tjene, hvis din forudsigelse viser sig at være korrekt.

Konklusion

Konklusionen i vores artikel Hvad er en broker, er klar. Du har brug for en konto hos en broker for at kunne begynde at trade på markedet for binære optioner. Det er meget enkelt at oprette en konto, og du vil hurtigt kunne komme i gang med selve tradingen.

Hvad er en broker
5 (100%) 1 Stemme