Candlesticks i binære optioner

Enhver ny trader skal beslutte sig for, om han vil bruge candlesticks, søjle charts eller linjecharts til at vise prisbevægelser. Men som enhver trader vil kunne bekræfte, er candlesticks langt den bedste metode. For at forstå hvorfor vil denne artikel forklare de fordele, candlesticks kan give dig.

Fordele ved brug af candlesticks til trading med binære optioner

Det medfører en række fordele at anvende candlesticks til dit kurs chart:

1) Hvor søjle charts og linje charts kun viser prisbevægelserne, virker candlesticks i sig selv som indikatorer. Mange tradere kan med stor træfsikkerhed forudsige fremtidige markedsbevægelser uden at anvende andet end candlesticks.

…fortsæt læsningen af artiklen under tabellen.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

2) Simple candlestick mønstre er mønstre på chartet, der er nemme at bruge og forstå, da de kun består af én candlestick. Nogle af dem indikerer stigende priser, nogle indikerer faldende priser, og nogle indikerer ubeslutsomhed. Nye tradere kan bruge simple candlestick mønstre til hurtigt at lære, hvordan de kan lave deres første forudsigelser om fremtidige markedsbevægelser, og til at forstå effekten af teknisk analyse. Erfarne tradere kan anvende simple candlestick mønstre til at finde ud af situationen for et aktiv ved et hurtigt øjekast. Alt i alt er simple candlestick mønstre et kraftfuldt redskab til din værktøjskasse.

3) Mere komplekse candlestick mønstre er lidt større, men de muliggør endnu bedre forudsigelser om fremtidige markedsbevægelser. Nogle komplekse candlestick mønstre består af to eller tre candlesticks, nogle af endu flere. Alle komplekse candlestick mønstre har mindeværdige navne som f.eks. “abandoned baby”, “dark cloud cover” eller “falling star”.

4) Mange candlestick mønstre indikerer betydelige ændringer i markedets opførsel, som er fuldstændigt usynlige på linje charts og i bedste fald kun lige synlige på søjle charts. Breakaway gaps, island reversals osv. er tegn på fundamentale begivenheder, der ikke må undslippe den seriøse traders opmærksomhed.

5) Candlesticks kan indikere umiddelbart forestående ændringer i markedets retning, længe før andre indikatorer opfatter dem. For eksempel vil et foranderligt trading interval typisk være et af de første tegn på, at markedssituationen er ved at ændre sig. Med linje charts er trading intervallet imidlertid umuligt at evaluere, og også med søjle charts er det meget sværere end med candlesticks.

Alle disse fordele ledsages af det faktum, at der ikke er en eneste ulempe ved candlesticks. Denne ensidige fordeling af fordele og ulemper betyder, at binære tradere ikke har noget valg – de er nødt til at anvende candlesticks, hvis de er blot en smule seriøse.

Evaluering af en candlestick

Der findes mange simple candlestick mønstre – vi anbefaler, at du læser artiklen om dem – men hver eneste candlestick kan faktisk fortælle dig noget. For at kunne forstå hvad er du nødt til først at vide, hvad en candlesticks komponenter, kroppen og vægen, står for:

1) Ingen krop: En candlestick uden krop kaldes en doji. En doji er tegn på en ændring i stemningen på markedet. De indikerer ofte afslutningen på en bevægelser eller en trend.

2) Vægen (nogle gange kaldes vægen også skyggen) har mindre betydning end candlestick-kroppen, men den kan få yderligere betydning i de følgende to situationer:

a) Vægen mangler

For at der skal dannes en candlestik med en manglende væge i den ene ende, skal åbnings– eller lukkeprisen være i toppen eller i bunden af perioden. Normalt indikerer en candlestick med næsten ingen eller ingen væge en stærk markedsstemning i retning af candlesticken. Al den trading, der har fundet sted i perioden, har skubbet markedet enten opad eller nedad, hvilket tyder på, at denne bevægelse sandsynligvis vil fortsætte i de næste perioder.

b) Vægen er meget lang

Når en væge er længere end candlestickens krop, har markedet øjensynligt forsøgt at skubbe i en bestemt retning, men har ikke haft nok energi til at opretholde bevægelsen. Priserne er derfor kommet på retræte. Det kan blot være resultatet af en normal korrektion i en trend, der snart vil stoppe og lade trenden fortsætte i dens hovedretning. Det kan dog også være resultatet af et støtte- eller modstandsniveau, som markedet ikke kan bryde igennem. Se efter nærliggende trendlinjer, væsentlige glidende gennemsnit linjer og andre modstands- og støtteniveauer.

Hvis du finder dem, skal du ikke længere investere i denne bevægelse eller trend. Hvis du ikke finder dem, skifter du til en kortere tidsramme og finder ud af, om den lange væge blot er resultatet af en normal korrektion af en trend. Hvis det er det, kan du blive ved med at investere i trenden. Hvis du ikke finder nogen af de to situationer, venter du, til markedet beslutter sig og giver dig en klar indikation på, hvad der vil ske som det næste.

Candlesticks i binære optioner
5 (100%) 1 Stemme