Buy limit ordrer

En buy limit ordre er en særlig ordretype, som almindelige tradere anvender, der kan have betydelig indvirkning på din trading med binære optioner.

Binære tradere bør derfor vide, hvad buy limit ordrer er, og hvor de kan forventes at blive afgivet. Kombineret med en forståelse af  stop loss ordrer kan buy limit ordrer give en binær trader et antal gode investeringsmuligheder.

Begynd at tjene penge nu, eller læs videre på artiklen under tabellen…

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Hvad er en buy limit ordre?

En buy limit ordre er en ordre om at købe et aktiv til en specifik pris eller derunder. Ved at afgive en buy limit ordre kan en trader sikre sig, at han ikke betaler mere end en bestemt pris for at købe et aktiv.

Hvis en aktie pt. handles til en pris på $100, men en trader ikke er villig til at betale mere end $95 for aktien, kan han afgive en buy limit ordre på $95. Så snart markedet når målprisen, blive buy limit ordren til en markedsordre og udføres øjeblikkeligt.

Traderen har derfor en garanti for, at han kommer til at betale den foruddefinerede pris eller mindre. Han har dog ingen garanti for, at hans ordre nogensinde bliver udført. Hvis markedet aldrig når ned på $95, vil hans ordre aldrig blive trigget.

På grund af buy limit ordrernes særlige natur optræder de i bundter på betydningsfulde steder. En trader, der f.eks. ønsker at investere i et modstandsniveau, en trend linje i en optrend eller den nedre modstand i et fortsættelsesmønster, kan anvende en buy limit ordre til automatisk at købe op af aktivet, når markedet bevæger sig i nærheden af modstanden. Traderen kan så få udbyttet af den sandsynlige vending.

Sådan drager du nytte af buy limit ordrer med binære optioner

Buy limit ordrer forekommer i bundter omkring betydningsfulde prisniveauer som f.eks. støtteniveauer. Hvis de bliver trigget, vil der være en pludselig stigning i efterspørgslen, og eftersom priserne bestemmes af forholdet mellem efterspørgsel og udbud, medfører en pludselig stigning i efterspørgslen også en pludselig prisstigning.

Hvis du er i stand til at spotte prisniveauer, hvor mange buy limit ordrer vil blive trigget, kan du bruge den pludselige prisstigning, de genererer, til at investere i en binær option.

Alt afhængigt af din trading strategi kan du bruge en High option til at få afkast af den stigende pris. Hvis du kan forudsige størrelsen af bevægelsen, enten baseret på erfaring eller ved hjælp af andre redskaber som f.eks. tekniske indikatorer, kan du også bruge en Touch option eller endda en Boundary option og få et endnu større afkast.

Buy limit ordrer
Giv din vurdering