Brokere af binære optioner

Brokere af binære optioner er din forbindelse til de finansielle markeder. Der er imidlertid betydelige forskelle fra broker til broker, som du skal tage højde for, når du vælger din.

Forskelle mellem brokere af binære optioner

For binære optioner er valget af den rigtige broker uendeligt meget vigtigere end for almindelige investorer. Almindelige investorer køber og sælger aktier, hvorfor deres brokere blot er mæglere mellem dem og markedet. Det begrænser forskellene mellem brokerne: De udbyder alle de samme aktiver, de afviger blot lidt fra hinanden på prisen for at købe eller sælge et aktiv.

Brokere af binære optioner forbinder dig derimod ikke med markederne. Selv om markedsprisen for et aktiv er grundlaget for enhver binær option, du kan investere i, kan optionens egenskaber være vidt forskellige fra broker til broker.

De 5 bedste binære brokere

Broker 
Demo
Signaler
Læs mere
 
5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
24option-logo_36x2005 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
iqoptions_logo_200x365 stjerner
Ja
Nej
AnmeldelseÅbn gratis konto
4,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto
Porter-Finance-logo-200x364,5 stjerner
Ja
Ja
AnmeldelseÅbn gratis konto

Her er en tjekliste med de vigtigste punkter, du skal overveje, før du vælger en broker:

1) Typer af aktiver

Hver broker udbyder et begrænset udvalg af aktiver, du kan investere i. Før du abonnerer på en broker, bør du derfor sikre dig, at brokeren udbyder den type aktiv, som du gerne vil investere i. Nogle trading strategier til binære optioner virker kun med en bestemt type aktiv. Nogle virker kun med aktier, andre virker kun med valutaer. Før du vælger en broker, skal du sørge for, at de udbyder de rigtige typer aktiver til din trading strategi.

Nøjagtigt lige som en god strategi er specialiseret til én slags aktiv, specialiserer de fleste gode brokere sig også i én type aktiv. Fordi det kræver en masse arbejde løbende at opdatere afkast, vil antallet af forskellige aktiver, en given broker kan udbyde, være begrænset.

Hvis en broker spreder det begrænsede antal aktiver, de udbyder, over mange forskellige typer aktiv, vil de måske kun tilbyde et eller to aktiver, der passer godt til din trading strategi. Det giver derfor god mening at bruge en broker, der fokuserer på den type aktiv, du gerne vil handle med.

2) Optionstyper

Endnu en gang: Løbende at opdatere afkast betyder en masse arbejde, hvorfor de fleste brokere også kun fokuserer på en enkelt optionstype.

De udbyder måske løbende high/low optioner for alle deres aktiver, men tilbyder sjældent touch/no touch optioner. Hvis du er en trader, der har specialiseret sig i touch/no touch optioner, vil det måske ikke være en god broker for dig.

Sørg for at tjekke, hvilke aktiver din broker udbyder, og vig ikke tilbage fra at benytte dig af tilbud som en gratis prøveperiode, demo konti eller tilbagebetalingsgarantier for at afprøve, hvor hyppigt din broker udbyder den optionstype, du ønsker at investere i.

3) Afkast

Selv hvis en broker udbyder en optionstype, garanterer det ikke, at der vil opstå investeringsmuligheder, der falder i din smag. Afkastet kan variere betydeligt fra broker til broker. Én broker tilbyder dig måske en binær option med et afkast på 70%, mens en anden broker tilbyder dig nøjagtigt den samme binære option med et afkast på kun 60%. Denne forskel på 10% kan udgøre forskellen på, om du ender med at tjene eller miste penge.

Ofte er det vanskeligt at bedømme, hvor stort et afkast en broker vil tilbyde dig i den daglige trading. De fleste brokere promoverer deres maksimale afkast, som måske kan være et tal, de kommer op på én gang om året. Du bør derfor teste disse løfter under reelle trading-forhold – ved at benytte dig af en gratis prøveperiode, en demo konto eller en tilbagebetalingsgaranti.

Brokere af binære optioner
Giv din vurdering